Tøseønskeseddel

Idag har jeg mailet min ønskeseddel til Chefen, så han har en idag om, hvad en tøs som mig ønsker sig i julegave. Har tænkt på om jeg burde lave en alternativ kinky ønskeseddel, der kunne set ud som denne:

1. Røvfuld med spanskrør – mange fine røde streger på min tøsekrop

2. 10 ture med handsken i træk (læs sprøjteorgasme)

3. Nyt fint halsbånd

4. Tortur med El Dominator – også kaldet tøseopdrageren (strøm apparat med klemmer)

5. Gagget med Chefens sæd i munden i en hel dag

6. Ny/e piercing/er

7. Kyskhedsbælte

En af de ting som er på min rigtige ønskeseddel er et korset fra “What Katie did”, billederne du kan se i det her indlæg er af det korset. Det er bare smukt, og det er utroligt jeg kan lide det – normalt er jeg ikke til mønster og diverse udsmykninger, men netop dette her korset falder i min tøsesmag.

Men den største gave er jo at få lov at være Chefens tøs – det glæder jeg mig over hver dag…

5 thoughts on “Tøseønskeseddel

 1. Smukke du.

  Jeg føler stadig, at jeg “stjal” det korset fra dig *GG*, da det jo var dig der så det først. *Griner*.

  Håber, at du får lige det du ønsker dig allermest.

  Kærlige kys fra mig til dig.

 2. ..sikker på DU får det, HVIS DU har fortjent det 🙂 smiler… glæder os til at se det PÅ siden her …!!
  I øvrigt fantastisk side som GIR rigtig mange skønne ideer ..TAK!!! Og glædelig TØSE jul 🙂

  HERR C

 3. dejlige geisha

  Korsettet klæder dig så godt, så det er blot en fryd for mit øje. Tænk hvis de ikke passede nogen af os!!

  Jeg ønsker din herre og dig en glædelig jul

  Kys fra tut

Der er lukket for kommentarer.