De grænseoverskridende tanker og lyster

bryster

Hvorfor tænder jeg på det grænseoverskridende, det man ikke taler om eller gør? Og nej…jeg har ikke et problem med, at jeg tænder på outrerer ting og situationer. Jeg undrer mig blot.

Eksempelvis var vi i bad i eftermiddags – chefen har gang i en trimmer, sådan én man trimmer hår med. Jeg får sagt i sjov, at han bare kan barberer håret af mig. Han tager fat i mig, og gør anløb til at fjerne mit lange lyse hår. Holder mig fast med hans arme. Indeni når jeg både at tænke “Ej det gør han bare ikke” og “Jeg er hans ejendom, jeg ser ud som han ønsker det”. Frygten bliver til accept. Accept af, at hvad Chefen finder rigtigt – er rent faktisk det rigtige for mig.

Jeg tænder på situationer og udfordringer, der viser og bringer tøsen frem i mig. Jeg finder i en stolthed frem i at være hans tøs, og jeg bestræber mig på at efterkomme alle hans ønsker, udfordringer og lyster.

Men jeg har også andre tanker, tanker om en tøseopbevaringskasse i Chefens soveværelse fyldt med tøselegetøs (læs mig og eksempelvis en anden tøs), der blot ligger og venter på at blive taget op ad kassen som et stykke legetøj fra en legetøjskasse. Tøselegetøjet skal bruges efter Chefens ønske og lyster.

Det var lidt af mine tanker for nu…

P.S. – nogen der har en god idé til en julegave til Chefen fra hans tut?