Operation hårfri

kusse

I mandags kørte Chefen mig ind til privathospitalet Nygart ved Kongens Nytorv i København – det var tid til 2. behandling i operation hårfri. Operationen er lidt vanskelig, fordi jeg fra naturens side er lyshåret, og ikke rigtig har nogle mørke hår her eller der.

Ih suk jeg har faktisk glemt, hvor ondt det gør at få fjernet hår med laser. Lå og beklagede mig særdeles højlydt til sygeplejersken, der med største fornøjelse udøvede smertetotur på min kusse. Hvis man ikke vidste bedre, ville hun være en glimrende sadist. “Så har vi kun 3-4 skud tilbage” – ja gang det lige med tre.

Jeg tænker bare på resultatet, så kan jeg godt holde smerten ud. Smerten er jo kun intens i cirka 25 minutter, så er det overstået. Efterfølgende er huden rød, og hårsækkene hæver op – den her gang fik jeg kølende gele på efterfølgende, hvilket straks gjorde underværker. Efter cirka en halv dag var min hud normal igen.

Jeg har allerede kunnet se forskel fra min første behandling, så nu er jeg spændt på, hvor mange hår, der vil falde af og aldrig komme igen efter min 2. behandling.

Jeg skal selvfølgelig holde jer orienteret i processen.