Update omkring hårfjerning

tutkorset

Som den opmærksomme og flittige læser har bemærket, så er jeg i behandling for permanent hårfjerning. Igår var det 2 måneder siden, at jeg fik min første permanente hårfjerningsbehandling på privathospitalet Nygart i hjertet af København.

Der skal gå 2 måneder imellem hver behandling, da hårerne vokser i forskellige tempi. Om jeg kan mærke og se en forskel? Ja, selvom alle hårene ikke er væk, det kræver 4-6 behandlinger, er der en væsentlig reduktion i hårene. Der er en endda områder, hvor jeg er helt hårfri og glat. En anden god ting er, at røde knopper og irritation af huden også er væsentligt reduceret.

Jeg har igår booket tid til min 2. behandling på mandag, og er spændt på om resultatet fortsætter. Tænk at blive helt hårfri dernede og under armene! Aldrig at skulle bekymre sig om, jeg er glat nok til Chefen. Jeg føler mig ikke ren og lækker med hår på kussen eller under armene. I det hele taget har jeg et yderst anstrengt forhold til hår på mig selv, der ikke er placeret på hovedet.

Desværre er behandlingen ikke helt smertefri (selvom sygeplejersken mente, jeg havde en høj smertetærskel), men det tager heldigvis kun 30 minutter, og så har jeg en pause på 2 måneder. Huden er råd og lettere øm efter behandlingen, men det fortager sig heldigvis hurtigt.

Det er en helt fantastisk følelse at være i bad og se hårene falde ud af hårsækkene, og vide, at de aldrig kommer igen.

Er spændt på resultatet efter 2. behandling – jeg skal holde jer opdateret

tut

1 thought on “Update omkring hårfjerning

  1. .. følger spændt udviklingen.. Tak fordi vi kan få en “levende” anmeldelse af projekt hårfjerning..;)

    /hanne

Der er lukket for kommentarer.