Breath control – take my breath away…

tuttøse

Min krop giver efter, først musklerne, de bliver til gele – jeg kan ikke kæmpe imod, jeg har ingen kræfter – jeg overladt til din nåde og i din kontrol. Min hjerne har slukket for enhver rationel tankegang. Jeg befinder mig i tøseland, hvor der ikke eksisterer bekymringer og sorg – det eneste fokus, jeg har tilbage, er rettet imod dine instrukser, tanker og bevægelser.

Jeg kan lide at være i den tilstand – jeg ligefrem nok søger den nogle gange. Især hvis jeg skal belønnes med en orgasme, og måske har svært ved at finde fokus, så prøver jeg at få Chefen til at aflæse mit ønske om ikke at kunne bestemme, hvornår jeg skal kunne trække vejret. Det er frigivelsen af kontrollen, jeg tænder på – at Chefen bestemmer og vælger for mig. At jeg intet valg har – andet end det Chefen har valgt for mig.

Der findes jo mange former for breath control. Nogle af dem har jeg beskrevet herneden under;

Jeg har en åndedrætskontrol maske i latex, hvor der er et lille bitte hul i, hvilket bevirker, at man skal trække vejret yderst kontrolleret for ikke at gå i panik. Masken sidder helt tæt, og hvis man samtidigt synes latex dufter herligt, så er det bare sagen. Personligt kan jeg nu bedre lide åndedrætskontrol, hvor Chefen styrer mig. Men masken er god til disciplin, men hvis du er nybegynder, så hold dig fra den maske, da man let går i panik. Når man er i panik, er det svært at rode med lynlåsen, der lukker masken tæt.

Klassikeren med en plastikpose – ih den er bare god. Langsomt kan jeg ikke trække vejret, og jeg lader Chefen om at styre, hvornår jeg skal trække vejret og ikke. Måske er jeg også tilpas forskruet i mit hoved, at jeg finder det primitivt og alligevel så anvendeligt med en gennemsigtig plastikpose, der oftest anvendes til fødevarer og ikke til lydige tøser som mig.

Positur halsbånd som åndedræts kontrol – jeg har et stort bredt gummi halsbånd, der kan spændes så meget ind, at jeg har meget svært ved at trække vejret. Jeg kan mærke, hvordan jeg langsomt får mindre ilt til hjernen. Kombineret med at Chefen placerer sine hænder over mine luftveje, er jeg helt i tøseland.

Jeg har da også drømme og billeder omkring åndedræts kontrol – eksempelvis at blive “druknet” i en balje, eller være bundet til noget, hvor vandstanden stiger. Tror egentlig jeg tænder lidt på dilemma situationer, hvor tiden og handlingen er afgørende for mig. Dilemma situationer er nok generelt noget, jeg tænder på, og ikke bare noget med åndedræts kontrol at gøre.

Jeg har ikke skrevet dette indlæg for at få en lang moral prædiken med, hvor farligt det kan være at praktisere åndedræts kontrol. Det eneste regel er, at du aldrig må praktisere åndedræts kontrol alene – ingen kan hjælpe dig, hvis det uheldigvis skulle gå galt.

Indtil da – tag en dyb indånding…

2 thoughts on “Breath control – take my breath away…

  1. Breath Control holder jeg selv meget af at udføre på tøser, og giver dig ret i at man ALDRIG skal gøre det alene. Jeg er forholdsvis ny i denne verden, men de sidste måneder har jeg fundet ud af, at jeg har en stærkt dominerende side.

    Jeg har læst alle indlæg på din blog, og som jeg vidst nok har blogget til en af dine andre indlæg, så vil jeg ønske at jeg en dag finder en slave, der er lige så lydig som du 😉

    Held og lykke,
    glæder mig til at læse dit næste indlæg!

  2. Ingen løftede pegefingre herfra. Kun.. det er fedt i hænderne på den rette.. *s* (har dog aldrig prøvet posen.. hm..

    /Hanne

Der er lukket for kommentarer.