Piercinger i brysterne

Brystpiercing

Det er snart to år siden, jeg blev piercet i begge brystvorter. Jeg har 2,4 mm i begge, da jeg godt kan lide dem tykke. Synes de giver et godt tøselook, og det var et ønske fra min Chef. Men helt problemfrit har det dog ikke været, og er det stadig ikke. De er ikke helet op endnu, selvom jeg har prøvet alverdens ting. Jeg har skiftet fra ringe til stave for at give piercingerne mere ro. Har prøvet med penicillin creme og penicillinkur – hjælper i en periode, men vender tilbage igen. At jeg oveni hatten også døjer med en brystinfektion gør det jo heller ikke bedre. Det er som sådan ikke betændelse i piercingerne, men mere sårvæske, der kommer fra piercingerne. Højre side er værst ramt, hvor min infektion også er.

Nu dyrker jeg intens saltvandsbade, og håber det kan hjælpe.

Hvis du har et tip, er du velkommen til at skrive det til mig. Jeg nægter simpelthen at pille de piercinger ud. Det skal nævnes jeg har andre piercing, der slet ikke har voldt nogle problemer.

6 thoughts on “Piercinger i brysterne

 1. Kære Tut

  Måske har du allerede prøvet, men min erfaring med piercinger (og efter råd af en piercer) er, at hver morgen vasker jeg med intimsæbe og hver aften bader jeg i saltvand – og derudover lader jeg dem være i fred.
  For meget rensen med diverse væsker giver dem ikke “fred” og hele igennem.

  /Hanne

 2. For mange år siden fik jeg en piercing i navlen og den grundet mit arbejde især, som var i meget støvede miljøer, helede elendigt.

  Jeg prøvede diverse rensemidler fra apoteket… de hjalp ikke rigtigt. Jeg tog så bukkehorn, groft stødt, og kogte til en gød, lagde det i en gaze forbinding, og lagde gaze over. klistrede molevitten på piercingen og gik med det nogle timer hver dag. Det virkede, det var som om bukkehornene trak infektionen ud og samtidig helede det.

  LilleQ

 3. Hvis du ikke har prøvet skal du prøve at sætte rent guld i. Det hjalp rigtig godt på min navle pircing da den ikke ville hele ordenligt. Jeg vaskede den med kirurgisk håndsæbe når jeg var i bad om morgen.

 4. jeg har stået i stort set samme situation. Jeg endte altså med at pille dem ud. Det var simpelthen FOR irriterende at være “uarbejdsdygtig”. Som sådan savner jeg dem ikke – savner “kun” det æstetiske og det at kunne pynte kroppen op på DEN måde. Jeg havde flere brystskjold jeg kunne sætte i.

  forfængelig er jeg – men når det begynder at gå ud over Herrens brug af mig i længere tid… ja så valgte jeg altså side.
  Jeg har nu ikke fortrudt at de er pillet ud… Har dog stadig ikek smidt smykkerne ud – det kunne jo være at jeg om føje år får lavet det igen…

 5. Hej TUT

  Lavendelolie er et mirakelmiddel, dufter oven i godt og har en beroligende og “sårhelende” effekt. Alo Vera produkter er også en mulighed, fåes både som spray og creme… Håber det virker, DU er klart SMukkeste med dine ringe I 🙂

  Pøj pøj ….

  HERR C

Der er lukket for kommentarer.