Liderlighed, sæd & sprøjteorgasme

Tuts ring gag

Der har ikke været nyt fra tut i et stykke tid – beklager, men jeg har haft meget travlt.

Jeg vil dele en oplevelse med jer, som jeg havde i mandags med jer. Chefen var på vej ud i den store verden igen, og det var tid til afskedssex – ih what a name… Jeg giver Chefen et lækkert blowjob efter alle kunstens regler. Jeg har den regel, at jeg skal vise sæden i munden efterfølgende, og få et ok til at smage og synke den. Men straks efter jeg var færdig, bad Chefen mig om at ligge mig på ryggen i min tøsestilling. Det vil sige, spredte ben, tiggende hænder og med munden åben – men uden at synke. Jeg havde jo ikke fået lov til at synke sæden endnu. Det gjorde blot situationen endnu mere pervers i mine tøseøjne.

Der er ikke noget som Chefens sæd, der kan få tut tændt.

Lyden af latexhandsker, der tages på, hørtes i det fjerne, men jeg var mere fokuseret på ikke at sluge sæden – den søde smag spredte sig i munden på mig. Tanken om at jeg lå der villig og åben og med hans uslugte sæd, gjorde mig bare SÅ liderlig. Hans krævende hænder inspicerede min krop – min kusse og min mund. Chefen kræver og bruger, hvad der er hans ejendom. Min hjerne er stået af for længst – jeg tænker ikke – jeg er hans tøs og legetøj. Jeg overgiver mig til hans begær. Jeg kommer, så væsken flyver ud af mig. Chefen beder mig nu synke og smage på hans gave. Villigt synker jeg samtidigt nyder jeg smagen – smagen af Chef.

Min hjerne siger mere – jeg fremstammer en tiggende forespørgsel om en sprøjteorgasme mere, velvidenende at jeg bliver øm og rundtosset efterfølgende. Min liderlighed har overtaget min tanker, og jeg opgiver at kæmpe imod. Ligeglad, længes bare efter Chefen. Chefen viser heldigvis tøsebarmhjertighed, og belønner mig med yderligere to sprøjteorgasmer. Min krop er våd af kussesaft.

Jeg er brugt, men meget lykkelig. Og nu glæder jeg mig bare til at få noget “velkommen hjem sex”…

2 thoughts on “Liderlighed, sæd & sprøjteorgasme

  1. Godt at høre fra dig tut. Specielt dejligt at læse, at chefens sæd kan behage dig. Han belønner dig godt. Godt at du kan at udtrykke dit tøsesind. Du gør vores liv rigere.
    Kærligst

Der er lukket for kommentarer.