Lyst til smæk

Tøsens røvs

Jeg drømmer om smæk med spanskrør her sent på natten. Dybe røde mørker på min fine hud. Den sitrende smerte, når et slag rammer min krop. Hvordan jeg først kæmper med smerten, og så bliver opslugt af den. Hvordan jeg nyder Chefens stemme, der er krævende og kommanderende  – og alligevel så kærlig.

Chefen viser ingen nåde eller tegn på svaghed, når giver mig smæk – jeg kan ikke manipulere ham til at stoppe. Det er Chefens vilje og lyst, der kommer til udtryk, når jeg får smæk.

Jeg nyder den tilstand min krop og mit sind bringes i ved Chefens brug af mig. Hvordan mærkerne på min krop skifter farve, og hvordan mit brændemærke hæver en lille smule op. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg fik smæk hver dag.

Tilstanden jeg kommer i efter smæk, er alt fra musestille til at være kælen som en kat. Mest af alt har jeg behov for at være tæt på min Chef. Men lige nu er det altså smæk…tut trænger til.

6 thoughts on “Lyst til smæk

 1. Det lillarøde farveflor på din krop er en smuk udsmykning til dit varme tøsehjerte. Og brændemærket er en lysende stjerne på din hud. Du er smuk i din styrke.
  Kærligst

 2. -o- har givet dig en “Awsome Girl Award”:

  -o- skal give memet videre og giver den til Tut, fordi Tut er ægte i den forstand hun er kød og blod og ikke ren cybereksistens. -o- er ikke som Tut, -o- drømmer ikke om at leve som Tut og -o- kan ikke engang sige, at -o- respekterer Tut mere end andre mennesker, for Tut lever på den måde der skal til for at være lykkelig – ligesom -o-. Men -o- ved bare at Tut ofte gør, hvor andre blot snakker og -o- ved også et Tut er et helt almindeligt menneske som alle os andre, varm, levende og tænkende og ikke mindst elskende og elsket. Så Tut skal have den for at være det hele menneske hun er.

  Se: https://morethanvanilla.dk/o/2009/awsome-girl-award

 3. Herlig side du har!

  Har selv haft kærester i tidens løbm der ikke forstod, at jeg en gang i mellem skal have enden på komedie for at kunne opføre mig ordentligt.

  Ham jeg har nu forstår det. Han bestemmer ikke over mig – vi er 2 ligeværdige mennesker, men selv den beste og mest fornuftige kan jo træde ved siden af – og så skal konsekvensen falde.

  Det starede i sin tid i begyndelsen af vores forhold, at jeg nok havde været en anelse falbet over for ham mens vi sad i sofaen. Med et fast greb trak ham mig ned over knæet og gav min buksebag en 2 – 3 hårde klask. Bagefter spurgte han i en hård tone om jeg nu kunne være ordentlig resten af aftenen. Det mente jeg nok at jeg kunne! Jeg var helt kulret i hovedet: Jeg havde været uartig – og jeg var blevet straffet for det – selvom jeg egentlig ikke var blevet slået særligt hårdt. Tværtimod. Jeg kunne faktisk ikke mærke noget bare 1 minut efter afstraffelsen – og ved første toiletbesøg måtte jeg lige beundre kunstværket. Det var ikke det mindste tegn på Klør 5 nu havde lært min ende at kende. Det var lidt skuffende.

  Nogle dage senere talte vi om episoden. Jeg sagde, at jeg jo havde gjort mig fortjent til en endefuld – og jeg havde fået som fortjent. Han var bange for at han vær gået over stegen og var på nippet til at love, at det aldig ville gentage sig – og jeg troede på Ham. Jeg måtte derfor sige, at tværtimod skulle love mig, at Han som min husbond næsten havde en forpligtelse til at holde mig i ørene og straffe mig, hvis jeg ikke kunne opføre mig ordetligt.

  I den næste tid udarbejdede vi en forholdsvis lang “straffelov” for en række forseelser som alt efter grovhed ville udløse et større eller mindre antal slag i min bare ende med enten den falde hånd eller med træbøjlen – og i grove eller gentagne tilfælde med spanskrør.

  Der skulle ikke være nogen padon. Straffen skulle falde med det samme. Det er den så blevet siden. Ikke så få tårer har jeg græt, når straffen faldt – og måske faldt lidt uventet. Og siden trøstet og fået tilgivelse i form af ømhed – og jeg havde lovet at forbedre mig.

  Nu i sidste uge havde jeg det lige som dig: Drømte hele dagen om, at jeg trængte til sådan en røvfuld så det stod efter…

  Det blev fyraften og vi var kommet hjem. Selvfølgeligt sjuskede jeg med mine pligter til Hans store misfornøjelse. Der gik jo heller ikke lang tid før han tabte tålmodigheden og resolut (som altid) tog fat i min overarm og lagde mig over knæet og slog mig meget hådt for at markere at nu sluttede cirkus! Efter de sædvanlige 3 overtureslag blev jeg rejst og og med den sædvanlige vrede stemme blev jeg kommanderet til at løfte nederdelen og trække trusserne den anden vej – og så tilbage over knæet til den egenlige straf. Det sved og min numse blev godt og grundigt rød da jeg fik lov at rejse mig igen og sætte tøjet ordentligt.

  Men jeg var i “terrorist-hjørnet”. Senere på aftenen blev jeg sendt op i klædeskabet efter spanskrøret – og et kort øjeblik efter stod jeg med blottet bagdel bøjet ind over spisbordet mens slagene bare haglede ned over mig.

  Det var svært at sidde stille på kontorstolen på arbejdet dagen efter.

  Men jeg havde gjort regning uden vært: Jeg skulle i svømmehallen forleden… Klæde sig af og vaske sig mens de andre damer så på kulørte striber ud over hele Ballerup! Aldrig har jeg følt mig så flov. Aldrig har jeg følt mig så meget ydmyget – og badedragten dækkede kun halvt over at jeg havde fået spanskrør. Det var en kæmpe tillægsstraf jeg der havde rodet mig ud i!

 4. Flittig-Lise – jeg vil bare lige takke for din historie – ris til egen røv må man sige.

  Undskyld tut – men jeg syntes det var en god historie

 5. Flittig-Lise. Tak for din kommentar, ja vel nærmere en rigtig god historie, som jeg nød at læse til ende. Kender godt til det med mærker, og man så lige pludselig skal noget. Jeg går fast til massør, og havde skiftet til en ny. Hun vidste selvfølge intet til mit liv, så første gang jeg troppede op med blå numse, blev jeg nødt til at forklare hende det. Hun tog det meget pænt, men jeg synes alligevel, det var lidt flovt…jeg kommer jo i forvejen med mit brændemærke og mine piercinger.

  Håber du må få mange gode røvfulde på din vej 🙂

  Tut

 6. jeg er en mand på 62 år har også fantasie om gameldavs røvfulde
  som jeg ser en kvinde give mig så vi er nok mange som os der hjælpe
  os selv med spanking jeg er fra esbjerg god inlæg

Der er lukket for kommentarer.