Forhold

Tut i haven

Jeg er hverken hans kæreste eller kone – blot en tøs, sådan tænker jeg nogle gange. I andres verden og nogle gange i min er det mest værdigt at være kone, dernæst kæreste og allernederst tøs. Jeg prøver at få det falde på plads i mit hoved nogle gange – jeg ved, at han ikke ønsker det på nogen anden måde. Måske er det nok mest omverdenens forventninger til, hvad der er normalt, der kan gøre mig ked af det. Ville det ændre noget, hvis jeg var hans kone eller kæreste? Oftest tænker jeg, at det vigtigste er, at man har valgt hinanden.

Jeg frygter jo bare nogle gange, at der skulle komme en anden og fylde rollen ud som kæreste eller kone – yderst urealistisk ja, men tankerne er der jo alligevel. Og når alt kommer til alt, er det jo bare en titler, og ikke de følelser, der er bag.

Fordelen ved ikke at være kæreste er, at jeg ikke bliver skiftet ud med en ny, og som kone og mand, kunne vi blive skilt.

En tøs er for altid, siger min Chef. Jeg vælger at tro ham 🙂

1 thought on “Forhold

  1. Varmt knus – kan ikke påstå disse tanker er fremmede for mig, men jeg gik fra slavinde til kone og det var et rigtig dårligt valg for mig.

    Husk at det er alle dem som ikke kender dig (og Chefen) som dømmer dig – ikke alle de mennesker som allerede holder af dig for den du er og ved hvad som gør dig mest glad.

    Laura

Der er lukket for kommentarer.