Stopord – en by i Rusland?

tutkorset

Der findes mange pudsige opfindelser indenfor bdsm miljøet. Folk er jo forskellige og har mange forskellige indgangsvinkler til, hvad bdsm er, og hvordan det skal dyrkes. Stopord har altid været en mærkelig opfindelse for mig. For mig virker det pudsigt, at man dyrker dominans, men alligevel gerne vil have en grænse.

Hos os har der aldrig været tale om grænser eller stopord. Selvfølgelig taler vi om, hvad jeg frygter eller bryder mig mindst om, men jeg kunne aldrig drømme om at give Chefen et katalog med, hvad jeg er til og hvad jeg absolut ikke vil være med til. Jeg ville aldrig kunne tænde på at “toppe fra bunden”.

Jeg tænder jo på, at den dominate former mig. Min Chef skal ikke give efter for hans tanker og drømme for mig. Det er hans opgave at læse og forme mig. Han ved, hvad jeg kan tåle og formår på et givent tidspunkt. Han skal presse og guide mig frem til at blive en bedre og perfekt tøs. Hvis jeg kunne manipulere med min Chef, ville min respekt for ham som dominerende være ikke eksisterende. Hvis Chefen har bestemt sig for at give mig smæk med eksempelvis et spanskrør, skal han ikke stoppe, før han er tilfreds.

Jeg tænder og har givet mig selv til ham, fordi hans dominans er ægte. Vores forhold er baseret på tillid, men uden stopord og grænser. Det betyder:

Hvis Chefen bad mig om at iklæde mig ludertøj, og trække på gaden – gjorde jeg det.

Hvis Chefen spærrede mig inde i et bur i en periode, ville jeg acceptere dette, som værende bedst for mig.

Hvis Chefen ville piske mig til blods, ville jeg bide det i mig – lide for hans skyld.

Essensen er, at jeg ved, Chefen elsker mig og aldrig ville kunne skade mig – han ønsker kun at forme mig perfekt, og sørge for, at hans tøs også har det godt. Jeg giver mig hen, og leger ikke – derfor har jeg ikke brug for at sige fra.

Jeg er hans hele vejen igennem…det er en uendelig dejlig følelse.

2 thoughts on “Stopord – en by i Rusland?

 1. Kære tøseliv..

  Det er de få forundt at forstå den overgivelse, og de ønsker du bærer i dig…
  At være så fuld af tillid, så fuld af symbiotisk kærlighed, gør netop at der ikke er brug for stop ord og grænser… der er brug for følelsen af at være, sammen i et… og i det kan vi formes..

  fannie

 2. Kære tut.

  Endnu en dejlig tekst fra dig der bare siger ja og amen i mit indre. Selv ejer jeg ikke et stop ord og har aldrig gjort, for hvad skulle jeg bruge det til ?! Skulle jeg mon bruge det når slagene bliver for strenge – ser en parodi for mit indre – rent cirkus *G*
  En stop ord ville forpligte mig til at beholde et gran af kontrol, forløsningen ligger jo netop i at slippe alt kontrol og overgive sige 100% til Hans vilje og Hans lyst, så nej tak til stop ord 😉

  Knus maria magdalena.

Der er lukket for kommentarer.