Tøsehygge

Hvor er det dog befriende at vide, at der er andre tøser derude, der lever en tilværelse lig min. Jeg er med i et meget lille netværk, hvor fortrolighed, åbenhed og ærlighed er nøgleordene. Vi mødes ikke så ofte, da vi bor vidt forskellige steder i Danmark. Men i eftermiddags mødtes vi, og jeg er netop kommet hjem. Det er så berigende at sætte ord på mine følelser og tanker, og blive mødt med en forståelse og accept fra andre kvinder.

Min Chef er min faste støtte og guide, men han oplever jo ikke mit liv fra den submissive side.  Det er meget givende at kunne vende “forbudte” tanker, frygt og gode oplevelser med andre 24/7 tøser. Jeg bliver inspireret, også fordi vi rent menneskeligt er yderst forskellige. Det der bringer os sammen, er den måde, vi har valgt at leve på.

Jeg er egentlig nok et ret lukket menneske rent følelsesmæssigt, er den type, der er længe om at tø op og fortælle om mig selv og mit liv. Men med tøserne er det ret nemt, og vupti så er en eftermiddag gået. Jeg glæder mig allerede til, vi skal ses igen.

Tak til jer tøser, fordi I er jer – I ved selv, hvem I er 🙂

1 thought on “Tøsehygge

  1. Åh hvor bliver jeg misundelig 🙂 – på den fedt måde forstås.
    Savnder i det daglige netop et sådant netværk.
    Skulle der blive en ledig plads i jeres kreds, så ville jeg springe til på et sekund. Savner nogle rigtige mennesker at dele dette fantastiske liv med.

Der er lukket for kommentarer.