Et tøseliv i lænker?

stillet

Er jeg som tøs – lagt i lænker?

Føler jeg mig begrænset ved at have fralagt ansvaret for mig eget liv?

Ikke selv tage selvstændige beslutninger, men lade mig guide af Chefen. At lade Chefen bestemmer over stort og småt i mit liv – ekstremt for nogle, måske for de fleste. For mig har det været en udvikling, der førte til et bevidst valg i mit liv. Valget om at give mig selv væk til ham, aldrig kunne trække beslutningen tilbage – være hans ejendom fra, da valget blev truffet til den dag, jeg ikke er længere . For mig har det altid været den ypperste drøm, ja – jeg skriver drøm, fordi jeg var overbevist om, at det aldrig ville kunne lade sig gøre i virkeligheden. At der ikke fandtes mænd derude, der ønskede at eje en kvinde på den måde. Heldigvis blev min drøm til virkelighed – det er dog ikke altid lige det letteste.

Det sværste er at frigøre sig fra selvstændige tanker, eller tage hans beslutning som rigtig, selvom jeg måske ikke altid er enig. Det er klart det sværeste. Hvis jeg finder noget svært, prøver jeg at tage det i små bider – og bruger oftest Chefensom guide. Han er min faste støtte, uden ham klarer jeg det ikke.

Det er dog også lykkelig ting – faktisk er der klart flest. Det er ret bekymringsfrit at være tut – Chefen sørger for at hans tøs ikke mangler noget, træffer beslutningerne for mig og jeg ved, han altid er der for mig. Jeg synes ikke mit tøseliv foregår i lænker eller med restriktioner, der indskrænker mig som person. Det er meget befriende for mig. Faktisk vil jeg påstå, at jeg er mere glad og lykkelig på denne her måde end i et simpelt almindeligt forhold. Dermed ikke sagt, at alle mennesker vil blive mere lykkelig af at leve som vi. Vi har valgt det, fordi det er vores drøm, og den er blevet til virkelighed.

Jeg føler mig fri som tøs, og slet ikke lænket. Jeg kender min plads, den er hos Chefen.