Piercing, tatoo & brændemærke

Lyserødt satinkorset foran pejs

Det er ingen hemmelighed, at jeg tænder på at blive formet efter Chefens hoved. Det er blive degraderet til en slags genstand, der skal opfylde hans perverse drømme og tanker…ih det er altså meget frækt. Det er det primære omdrejningspunkt for mig.

Derfor nyder jeg også at have regler for, hvad jeg skal have på af tøj. Hvordan jeg skal og sidde eller opføre mig i en given situation. Jeg finder det slet ikke indskrænkende eller krænkende for min personlighed – det forekommer mig lige så naturligt som at trække vejret.

Han ejer min krop, og kan gøre ved den, hvad han lyster – blandt andet har han allerede piercet brysterne og brændemærket min røv med hans mærke. Ting, jeg har været lettere nervøs eller skræmt af, men som jeg har gennemgået, fordi jeg ønsker at være en lydig tøs – hans tøs. Jeg ønsker så inderligt at blive formet efter hans hoved. Lidt ligesom en dukke 😉

Jeg tænder som sagt på at lade mig forme – og især, hvis det får tøselooket til at fremtræde mere tydeligt. Jeg må indrømme, jeg har taget mig selv i at fantasere de sidste par dage om nye piercinger, en tataoo eller et kyskhedsbælte. Den med tataoo er meget grænseoverskridende for mig, idet jeg faktisk ikke bryder mig om den slags kropsudsmykninger, men jeg tænder på det, hvis han har bestemt det – og vælger at udsmykke min krop.

Mit tøsesind skriger på mere – tror faktisk aldrig det stopper…