Tøsetanker og følelser

Smukke ben

Oftest ønsker jeg, at han kan læse mine tanker – at han kender og genkender hver lille krog i mine tøsehjerne. Han er klart den mand, der kender mig bedst. Ingen er før blevet lukket ind i det inderste af mig, og døren står altid åben for Chefen, så han frit kan tage for sig af mig. Det er nogle gange svært at være tøs, når man har en jysk baggrund, hvor følelser er noget man har, men ikke taler om. Nogle gange bander jeg indvendigt fordi, jeg er så dårlig til at fortælle om mig selv og mine følelser. Bare det at fortælle Chefen, at jeg elsker ham, var grænseoverskridende og en overvindelse for mig første gang – ikke fordi jeg ikke vidste, at jeg elsker ham, men fordi det er så pokkers svært at få sagt.

Sådan er det med så meget omkring mine følelser og tanker – ih hvis jeg bare kunne sætte ord på mine tanker og følelser – i stedet for at gå med dem selv indeni, hvor de vokser og roder rundt i hovedet på min tøsehjerne. Jeg øver mig på det hver dag, og ofte oplever jeg jo, at når jeg så endelig får sagt noget omkring mine følelser til Chefen – så støtter han mig og bliver glad for, at jeg deler mine tanker med ham.

Hvorfor skal det så være så svært?

1 thought on “Tøsetanker og følelser

  1. Hej tøs!
    Jo, det er svært, fordi vi blotter os. Hermed gør vi os sårbare.
    Jeg selv foretrækker nøgenheden og sårbarheden. Og betaler ind i mellem prisen: bliver misforstået og misbrugt. Så kan jeg blive lukket en tid. Tænker og græder lidt; men altid vender jeg tilbage til nøgenheden.
    Kærligst

Der er lukket for kommentarer.