Smæk og tårer

tårer

Længe havde jeg stået foran spejlet for at lægge en perfekte tøse makeup. Perfekte røde fyldige læber og skønne forførende lokkende øjne. Det er en varm og dejlig følelse at stå foran spejlet og dresse sig op til Chefens nydelse – måske derfor jeg altid bruger så lang tid på det? Det skal være perfekt og lækkert, og selvfølgelig rigtig tøset.

Men en perfekt makeup holder ikke altid…en omgang smæk og brug af tøsen, kan få mig til at ligne en tudeprinsesse. Før jeg mødte Chefen tudede jeg aldrig over smæk – måske de var for blødsødne? Det der er ændret er, at jeg ingen barrierer eller ønske om kontrol har – jeg bliver hurtig lille og sårbar, men også meget medgørlig og formelig.

Det der foregår inden i hovedet på mig, når jeg får smæk, er en indre kamp om at ligge stille og tage imod Chefens gave, der gør mig til en bedre tøs – også det faktum at det rent faktisk gør ondt nogle gange (Chefen giver smæk i ordets betydning). Jeg vil så gerne være en god tøs, og bare tage imod og lade smerten gøre mig til en bedre tøs.

Set fra min tøseverden, så er et Chefens vedholdenhed, styrke og vilje, der gør at jeg bliver som smør i hans hænder. Jeg kan ikke manipulerer ham til eksempelvis stoppe med at give mig smæk – det stopper, når han er tilfreds. Det er netop det, at jeg tænder på – jeg bestemmer ikke, Chefen gør. Hos os er det ikke den submissive tøs, der styrer og dirigerer den dominante. Det er ægte dominans, og fordi det er ægte og virkeligt tænder vi.

Selv en tårefyldt tøs kan være smuk, når hun lider for hans skyld…

4 thoughts on “Smæk og tårer

 1. jeg kan nikke så genkendende til dine ord tut… til glæden ved at stå foran spejlet og gøre sig helt perfekt til Ham. Men er den helt perfekte tøse makeup egentlig ikk den hvor kinderne er blevet naturlig røde og mascaren er rendt 😉

  Knus til dig.

  /maria magdalena.

 2. maria magdalena – det kan der være noget om, han synes, den makeup er direkte smuk og klær mig mindst lige så godt…tsk tsk tsk.

  Knus

  Tut

 3. Meget smukt billede. Overvejer i skrivende stund om make-up kunne være en ide. Ser det smukke hos dig.

  sitta

 4. Sitta – der er kun en vej at finde ud af det – grib makeup børsten og prøv dig frem. Jeg ønsker dig held og lykke.

  tut

Der er lukket for kommentarer.