Permanent hårfjerning

kusse

For et par uger siden var jeg til min første hårfjerningsbehandling på Privat Hospitalet Nygart. Jeg ønsker at blive helt hårfri under armene og på kussen. Det eneste der er meget vanskeligt er, at jeg er blondine og fra naturens side er udstyret med lyse hår. Inden selve behandlingen var jeg til en forundersøgelse, hvor de vurderede om, jeg ville være egnet til behandling. Behandlingen virker nemlig kun på hår med et vist indhold af pigment – jo mørkere et hår er, jo større chance for at få håret fjernet permanent. Netop fordi jeg er så lys, er der tvivl om behandlingen vil virke tilfredsstillende, og desværre er det kun den øverste del af kussen, der kan blive behandlet grundet manglende pigment. Jo længere ned, jo lysere hår på mig – tror det er første gang i mit liv, jeg har ønsket mig sorte tydelige tykke hår 😉

Min første behandling tog cirka en halv time – og ja det gjorde ondt. Men tanken om at blive hårfri og aldrig skulle bekymre sig om barbering mere, gør smerten ganske udholdelig. Det ville ligeledes glæde Chefen med en helt glat tut…hvor kan tut gøre meget for sin Chef.

Bagefter er det behandlede område lettere ømt og rødt, men en kølende gel gør underværker. Allerede nogle dage efter var rødmen væk – og nu venter jeg blot på, at hårene begynder at falde ud af hårsækkene, og aldrig mere vokser ud…hurra!

Om cirka 6-8 uger skal jeg til min 2. behandling, da hårene vokser i forskellig tempi. Men allerede nu kan jeg mærke og se forskel fra før, så jeg håber at kunne blive helt hårfri på sigt. Skal nok løbende holde jer opdateret på mit lille hårfjerningsprojekt. Har også hørt det skal gøre mindre ondt fra hver gang – det glæder jeg mig til.