Blowjob – en tøsekunst

Læber

Seksuelt har jeg altid været fascineret af blowjobs. Det at begære, forkæle og til dels forgude en mands pik, er for mig en stor tilfredsstillelse. Satte mig allerede ret tidligt for at mestre denne kunst til fingerspidserne.

Findes der nogen skønnere morgen end at vække Chefen med et blowjob? Kan stadig huske det første blowjob, jeg gav Chefen. Længe havde jeg betragtet ham en morgen – jeg havde lyst til ham, og var alligevel hæmmet af, at han sov. Det var jo relativt tidligt i vores forhold, så jeg var usikker på, hvad der var okay og ikke okay. Efterfølgende kan man jo så spørge sig selv, om en mand vil have noget imod et blowjob? Det har Chefen heldigvis ikke…

Blowjob er en kunst, som en tøs, efter min mening, bør træne sig i ofte, da det er til stor tilfredsstillelse hos ejeren. Vigtigt at gøre sig umage, og rette fokus på modtagerens nydelse frem for din egen. Jeg opnår dog en vis tilfredsstillelse i at give det perfekte blowjob. En tilfredsstillelse i at være en god tøs, der har gjort min Chef glad.

Til den uøvede eller utrænet tøs, så er der kun en vej frem  – øvelse! En mand der har fået et godt blowjob, er en glad mand 🙂 Så tøs forkæl din ejer med et blowjob.

Findes der noget smukkere end en tøs med hævet læber, fordi hun har suttet pik?