Brændemærke

mærke

Der er nu gået et halvt år siden, jeg blev brændemærket. Undervejs har jeg taget nogle billeder, så jeg ikke glemmer, hvordan processen har været, og ikke mindst, hvordan mærket har udviklet sig. Billedet ovenfor er det seneste nye.

Det var en stor dag for os, da jeg blev mærket. Ingen fancy cermoni eller højtidlighed eller opstillet skuespil. Bare Chefen og mig der for alvor smeltede sammen den dag – det var stort og følelsesladet. Smukt og enkelt – mærket for livet af Chefen. Den dag startede mit tøseliv for alvor – ingen vej tilbage og slet ingen fortrydelsesret. Mærket betyder ligeså meget kærlighed for mig – kærlighed fra Chefens side, at han fandt mig værdig til at bære hans mærke og være hans tøs.

1 thought on “Brændemærke

  1. Jeg kan ikke finde bedre ord end dine egne: smuk og enkelt; mærket for liver. I er begge stærke og smukke i jeres handlinger. Godt du er blandt os, kærlige tøs.
    Kærligst

Der er lukket for kommentarer.