Lingeri og fri adgang

Det eneste positive ved vinteren er, at jeg nu skal til at gå med hofteholder og nylonstrømper til hverdag, da jeg ellers ville fryse min tøsekrop. Det er en del af min tøseuniform at gå med hofteholder og strømper. Jeg elsker at have lækkert undertøj på, faktisk har jeg jo stort set aldrig trusser på, der skal være fri adgang for Chefen, hvis han får lyst – hvor som helst. Jeg kan godt lide følelsen af at se pæn ud, og indenunder være iklædt frækt lingeri.

Er der noget bedre en Chef hånd, der stikker hånden indunder kjolen og mærker på sin tøs? Det, synes jeg, er lidt lækkert og frækt – til rådighed hvor som helst og når som helst…som en rigtig tøs.

4 thoughts on “Lingeri og fri adgang

 1. Dejligt at læse dine fortællinger. Du skriver i et spændende let sprog, samtidigt med, at du får udtrykt dine nære oplevelser. Tak fordi du er her, og vil.
  Kærligst

 2. @ tut

  Jeg er da enig i det er frækt at være til rådighed for “ham”. Men jeg ser nu ingen grund til generelt at rende med “røven bar”, medmindre det er optakt til at man mødes – eller en helt konkret del af et spil her og nu.

  Nu er jeg ikke frelst og har naturligvis efterlevet den slags ønsker før – og vil sandsynligvis gøre det igen. Men grundlæggende er det for mig at se overflødigt.
  Jeg finder det mere frækt, når det er undtagelsen fremfor reglen.

 3. Jeg må komme med endnu et indlæg. Er ny på din blog, og har nu givet mig tid til at læse mig ind i dit tøseliv. Whawww,det giver sug i maven, at følge dig… Hold fast i dig selv, i dit tøseliv, og skriv, skriv, skriv…… Vil nyde at følge med dig. Du opbygger mig. Tak.
  Kærligst

 4. kys – tak for dine smukke ord, det giver mig mod på at skrive mere. Min blog er jo relativ ny til trods for, at jeg har levet som tøs længere tid. Det er en måde at komme dybere ned i mit tøseliv – at få sat ord på mine tanker og lyster. Det er blot dejligt, den er med til at give andre inspiration og indsigt i, hvad det vil sige at leve som en 24/7 slavetøs, der har frasagt sin personlige vilje.

  Glæder mig til at byde dig velkommen til nye indlæg på min blog, og endnu engang velkommen til.

  Tut

Der er lukket for kommentarer.