Dominans & mindfucks

tuttøse

Er det i virkeligheden den underkastede eller submissive, der bestemmer i forholdet?

Mange har gjort sig tanker eller har en klar holdning til dette. I mine øjne er det ikke ret submissivt at levere den dominerende en spiseseddel med grænser og forbehold. Dermed ikke sagt, at man som submissiv ikke har nogle emner og situationer, man ikke bryder sig så meget om. Jeg prøver dagligt at arbejde med de få issues, jeg trods alt har. Det er ikke forbehold, jeg har, det er mere situationer, som jeg frygter eller ikke ved, hvordan jeg skal tackle. Derfor arbejder jeg med mig selv, således jeg når mit mål. Oftest får jeg støtte og hjælp af Chefen, der guider mig på vej eller taler med mig om min frygt.

I vores sexliv eksisterer der stort set ikke vanilje eller pussenusse sex – altid er dominansen tilstede, og igen dermed ikke sagt, at vi aldrig holder om eller råkysser hinanden eller jeg putter mig ind til Chefen. Igen ser vi ikke vores seksualitet som et krydderi eller en leg – det er alvor, og på den måde, vi har valgt at leve vores liv på. Chefen har ikke tvunget eller krævet af mig at give afkald på mine selvstændige beslutninger. Det er et valg, jeg selv har truffet, hvor jeg kendte konsekvensen af mit valg. Der er ingen vej tilbage, ingen fortrydelsesret eller udløbsdato – er valget først truffet smækker ”fælden”. Ellers ville det jo blot være en simpel leg uden nogen form for konsekvenser – i mine øjne kan det være totalt lige meget.

De sidste par dage har Chefen virkelig mindfucket mig – en sætning, der egentlig er så enkel, kan sætte tankerne i gang på mig. Flere gange har hans ord fyldt mit hoved med tanker. Det er alvor, tænker jeg – hvis jeg ikke er lydig nok, så gør han det. Chefen er utrolig målrettet, og når han siger noget, så mener han det. Så jeg har ingen grund til at tro, at hans ord ikke er sande – 0g jeg har slet ikke lyst til at teste Chefen af, da jeg ikke ønsker at være ulydig. Igen jeg tænder ikke på en simpel leg, men jeg tænder på det gennemførte, hvor det ikke er en leg – men alvor og virkelighed.

Så hos os er der i hvert fald ingen tvivl om, at det er den dominante, der bestemmer i vores forhold. Jeg kan da nogle gange være i tvivl om, Chefen nu har den rigtige mening om en given situation, men jeg har lært at stole på, at han vælger den mest rigtige løsning for os. Det kan være jeg ikke forstår hvorfor eller hvordan, men jeg må stole på, at han ved hvilken løsning, der er den rigtige. Det er udfordring som tøs, der kræver tryghed og ikke mindst tillid til, at den dominante intet ondt ønsker for den underkastede. Jeg vil kalde det en proces – ikke noget man bare gør natten over, hvis det skal være en langtids holdbar løsning. Det har i hvert fald krævet enorm tillid at lade Chefen styre mit liv. Men det jeg får igen som tøs, er det hele værd.

3 thoughts on “Dominans & mindfucks

 1. … den sidste del, er det svære. På trods af tilliden vil det altid være en kamp..

 2. Jeg er de sidste par uger blevet en intens læser af din blog. Jeg er fascineret over den måde I har valgt at leve jeres liv på. En ren inspiration til mit ellers ret nuancerede sexliv.

  Desværre har jeg ikke fundet noget tøs, der er villig til at give sig selv, på samme måde som du. Jeg er ikke ny i S/M og den dominante verden, men mangler at finde en partner der vil prøve grænserne af sammen med mig.

  Nå, men any way… Thumps up, synes at det er fantastisk at I kan få det til at fungere!

  /Security

 3. Hanne, du har ret – det er svært at give slip, og til tider en kamp. Jeg håber kun det bliver nemmere med tiden.

  Security – Velkommen til min lille verden. Dejligt at vide, der er folk derude, der følger min blog, on endda intenst. Jeg håber, du finder en lækker lille tøs, som gerne vil være med på din/jeres rejse.

  Tut

Der er lukket for kommentarer.