Hans personlige ejendom

Det tænder mig at være hans – hans personlige ejendom. Ligesom han kan eje en bil eller et hus, så ejer han mig. Jeg nyder, hvordan mine halsbånd (Har oftest kun et på ad gang) ligger tungt om min hals. Jeg kender min plads, der for Chefens fødder. Vi er to brikker, der passer sammen – fuldender hinanden på smukkest vis.

Endelige fandt jeg én, der kunne acceptere min submissive personlighed, og som sætter pris på den, og ikke mindst udvikler den til perfektion. Jeg blomstre  i hans hænder. Det er meget mere, end jeg havde turde håbe på, da jeg mødtes med Chefen første gang. Jeg er taknemmelig for hvert øjeblik, jeg kan tjene ham og ligge for hans fødder.

3 thoughts on “Hans personlige ejendom

  1. Tak Master Boas – du kender ligeledes værdien af en submissiv tøs, der giver sig selv til dig. En stor gave og et stort ansvar, og alligevel en masse glæder.

  2. kære tuttie
    Det er glædeligt, du endelig har fået anvist din plads, der hvor du helst vil være og der hvor du blomstrer og hører til.
    Hils C mange gange fra mig.
    Morph/S

Der er lukket for kommentarer.