Glatbarberet – tuts kamp mod hårerne

kusse

Jeg indrømmer det, jeg bryder mig meget lidt om hår, der ikke sidder på hovedet. Selvom jeg faktisk ikke bør klage, idet jeg er naturlig blond, der gør at mine hår ikke er særlig synlige. Men jeg bryder mig simpelthen ikke om at have hår på missen, under armene og på benene. Især på missen, den skal bare være glat og lækker. Det er faktisk blevet værre med årerne, men min væmmelse for disse hår har altid eksisterede. I mine teenageår præsterede jeg, at klippe i den ene skamlæbe med en saks, fordi jeg ikke kunne udstå mine hår – godt klaret tut! Og så gjorde det tilmed rigtig nas…bare som en bonus. Jeg undrede mig altid over de andre piger i svømmehallen, at de ikke synes, at deres behåring var i vejen eller bare ulækkert.

Jeg lavede for en 3-4 år siden et eksperiment, der hed, hvor længe kan jeg tåle ikke at barbere min mis, inspireret af et tv program om hårfjerning. Det var frygteligt, og jeg holdt lidt over en uge med mange kriser undervejs. Følte mig klam og beskidt – og det var en lettelsen dag, da jeg fik det glatte look igen, og jeg blev enig med mig selv om at holde det glatte look for eftertiden.

Jeg har prøvet flere gange at holde det glatte look med en epilator (maskine der rykker hårerne ud med rod) – fuck det gør ondt, men holder i flere uger heldigvis.

Nu kunne jeg godt tænke mig at få et mere permanent glat look, sige farvel til skraber og babyolie, der er en del af min daglig rutine. Jeg vil have permanent hårfjerning – det var Chefen, der synes det var en rigtig god idé. Så nu har jeg kontaktet et privat hospital, der udfører den slags behandlinger. Jeg kan næsten ikke vente til de ringer til mig imorgen – jeg vil bare i gang, og håber de kan fjerne mine lyse hår. Det kunne være så fedt altid at være glatbarberet og lækker – det drømmer jeg om.

En glat og lækker tøs til glæde for chefen.

4 thoughts on “Glatbarberet – tuts kamp mod hårerne

 1. Jeg har fået fjernet hårene ved bikini linjen, det var ikke ubehageligt, det er nu 5 år siden og de er ikke kommet igen, jeg har tænkt på at få fjernet alle hårene det ville gøre det hele nemmere, er spændt på at høre om forløbet og hvordan det er på sådan et ømfindig sted som fissen.

  Mvh Rosa

 2. Kære Tut!
  Er selv igang med en sådan intimhårslaserbehandling!
  Første gang gjorde nas, men 2.gang gik det meget bedre…
  Men hårene er allerede formindsket en del på de 2 beh. og det er fedt..
  Tror blot jeg skal ha´et par til;-)
  Glæd dig!
  Det handler om hårenes farve og tykkelse!
  Held og lykke
  Knus Loulou

 3. Hej!

  Jeg er selv en mand, men har kendt piger både med og uden hår på missen! Kvinder barberer sig mere end mænd, hedder det.
  Men har du tænkt på, at der er en grund til, at man har hår på kønsorganerne? Fra naturens side forhindrer det svamp og infektioner. Det siges, at mange kvinder netop får sår omkring vagina netop på grund af barbering!

 4. Hej tut
  Lækker side og flot som du gør dig til for din chef.
  Jeg er ved at opdrage min tøs og hun gør store fremskridt.
  Kan ikke vente til om ca. 10 år, hvor børnene “kan klare sig selv”, dér kommer til at ske store ting.
  Hvilken klinik bruger du og, hvad er prisen for hele fissen?

Der er lukket for kommentarer.