Sprøjteorgasme

Tøsens røv

Sprøjteorgasme er ren luksus for mig – men jeg vil alligevel gå så langt til at sige, at jeg er ret afhængig af dem. Afhængig af hvordan Chefen kræver min krop, og overtager denne fuldstændigt. Jeg giver efter for hans hænder og hans vilje – nogle gange får jeg følelsen af at være et legetøj – og det gør mig blot mere liderlig.

Mængden af væske er ret forskellig, men ofte er der mere en rigeligt til både, jeg selv, chefen og et håndklæde er gennemvædet af væsken. Tænder på at blive gennemvædet og smurt ind i mine væsker – det er beskidt på den fede måde, og egentlig bare så dyrisk. Hvordan Chefens hænder smører mit ansigt med kussevæsken, duften fra de sorte latexhandsker og orgasmen smelter sammen til en stor lykkefølelse.

Farven af væsken ændrer sig alt efter, hvor i ens cyklus man befinder sig – fra næsten helt klar til gullig, og ikke at forveksle med urin. Jeg kan ikke anbefale at komme ved sprøjteorgasmer, når man har menustration – på mig gør det simpelthen så ondt i lang tid bagefter. – Og nej, der står ikke blod ud til højre og venstre…jeg er heldigvis en af det kvinder, der næsten ikke bløder. Ens menssmerter bliver bare værre.

Det fede ved sprøjteorgasmer er, at man sagtens kan komme flere gange i træk. Min egen reaktion kan være forskellig, nogle gange bliver jeg blot forløst og andre gange bliver jeg meget følsom og sårbar.

Det vigtigste råd jeg kan give videre er, at det er vigtigt at slappe af og være liderlig – det er svært at sprøjte, hvis man ikke er liderlig. Med den rette teknik kan jeg komme på 5-10 sekunder, og mange gange i træk. Tænder vel egentlig lidt på, at Chefen forlanger mine sprøjteorgasmer – måske forcerer dem frem og kræver. Opbevarer mig i en kasse og tager mig frem for at bruge mig…ih nu bliver tut liderlig…

1 thought on “Sprøjteorgasme

  1. Lækkert at læse og eng blog med massere af ider, min egen tøs elsker lideledes at komme så der er vådt overalt, hun kan envidere lide at sprøjte i et glas og drikke det efter kun for at gøre mig tilfreds, mens hun drikker det eller efter kan hun til tider komme så det bare løber ud, se det er frækt, eller klemme hendes brystvorter så hårdt at hun kommer af det.

Der er lukket for kommentarer.