Tøseliv

Tut i haven

Jeg har haft meget travlt med at nyde min tid sammen med Chefen. Derfor har der ikke været så meget nyt fra min side af de sidste par uger. Det betyder dog ikke, at jeg har haft nogen form for pause i mit tøseliv. Mit tøseliv er aldrig på standby eller bliver delt op i aktiv/passive perioder – jeg er hans hele tiden. Selvom det er få timer siden, vi sagde farvel i lufthavnen, så savner jeg ham allerede – og glæder mig til vi skal være sammen igen om 3 uger. Omstændigheder gør, at Chefen arbejder i udlandet og ofte er væk i længere perioder ad gangen. Jeg prøver at udnytte disse perioder til at blive en endnu bedre tøs, og ikke mindst holde styr på vores liv og hus her i Danmark. Nogle gange kan det være hårdt ikke at have Chefen herhjemme til at guide mig – til tider direkte frustrerende, men jeg prøver på at vende vores situation til noget positivt.

Nu har jeg lidt tid til at få skrevet nogle af alle mine tøsetanker ned på  min blog – måske til glæde for jer læsere…