Overgivelse og ren kærlighed

Tut der er lydig

Ren er min kærlighed til Chefen, jeg giver ham alt – intet mindre eller mere. Egentlig har jeg aldrig troet, at kærlighed kunne være på denne måde. Vi smelter sammen til ét – en fælles vilje. Så stærkt afhængig af hinanden, og i dyb respekt for den anden. Som tøs sætter jeg en ære i at tjene min Chef det bedste, jeg kan og formår. Hans tilfredshed – min lykke.

Det har krævet mod at indrømme mine inderst drømme og tanker omkring det at være tøs. Vi har altid vist fra starten af vores forhold, at vi begge var til kinky bdsm sex. Chefen havde beskrevet sig selv som dominerende sadist – alligevel gik jeg rundt og ventede på, at Chefen skulle tage aktion – være dominerende, kræve, bruge og få mig helt ned, hvor jeg bliver så kælen som en lille killing. En tøs har brug for en der guider hende til at blive bedre. Det gode ved Chefen er, at han forlanger total overgivelse uden forbehold. Han vil eje mig med alt, hvad dette indebærer – er det ikke bare skønt?

Jeg har ikke turde indrømme, hvor meget det egentlig fylder i min personlighed at få lov til at være tøs – at leve min drøm ud. Jeg har ikke mange store drømme, så jeg var vildt lykkelig og meget lettet, da jeg endelig havde indrømmet og talt med Chefen omkring mine tanker, følelser og drømme. Vi var begge kommet til et punkt, hvor tankerne og drømmene måtte briste eller bære med hensyn til, hvordan vores forhold skulle udvikle sig i fremtiden. Vores forhold blev betydeligt styrket ved den beslutning, og jeg kunne koncentrere mig om at være tøs. Jeg vil næste sige, at du ville kunne have set lykken i mine øjne.

Vi har kun dette liv, hvis vi ikke skulle forfølge vores inderste drømme, ville det være dumt. Min drøm har stort set altid været at leve som tøs, det får jeg nu lov til hos Chefen, der forlanger ubetinget lydighed og overgivelse.