Mobiladgang til lydig.dk

Mobil

Tut er med på noderne…med på den rivende udvikling. Hvis du skulle få lyst til at tjekke min blog på farten, er det også muligt, blot du har din mobiltelefon med netadgang i nærheden. Lydig.dk er opsat til mobiladgang, så du i ro og mag kan sidde og tjekke min blog, hvor end du befinder dig. Ikke noget med at siderne ikke passer til din mobil, og du skal sidde og surfer fra den ene side til den anden for at læse min blog – nej siderne bliver lækkert vist lige til at læse og hygge sig med.

Efterlad gerne kommentar til mine indlæg, det giver liv 🙂

tut

1 thought on “Mobiladgang til lydig.dk

  1. Nøj du er godt nok en modernet slavinde…må vi også få kordinaterne til din GPS chip så vi kan se hvor du befinder dig *G*

    Nej, rigtig smart – en ting jeg vil benytte mig af om ikke så længe, så vær flittig ved tasterne *S*

Der er lukket for kommentarer.