Gag, blowjob og sprøjteorgasme

Der er en oplevelse og nogle tanker, jeg gerne vil dele med jer.

Jeg har altid haft en meget stor forkærlighed for gags. Nogle af de første rigtige bdsm billeder, jeg har bidt mærke i som ung uafprøvet tøs, var af tøser med gag i munden. Ofte drømte jeg om at blive bundet og gagget – og ikke mindst brugt efter hans lyst. Bare at være en genstand til at tilfredsstille hans lyst med. Dette er stadig meget omdrejningspunktet i min seksualitet, når Chefen tænder, ja så tænder jeg. Jeg ønsker at være hans lydige dukke, og et villigt kneppedyr, der kun tænker på Chefens tilfredsstillelse. Kun ved at yde mit bedste kan jeg fortjene min rette plads som hans tøs.

Jeg er yderst fokuseret på at levere en toppræstation hver gang Chefen forlanger en seksuel ydelse af mig – (hmm det lyder sgu som om jeg er en luder nu ha ha ha). Eksempelvis vil Chefen have et blowjob, så vil jeg ikke blot give et middelmådigt et – nej det skal være godt hver gang, hvor jeg kun har mit fokus på tilbedelsen og forgudelsen af Chefens pik. Intet andet er vigtigere i mine øjne, at man som tøs giver sit bedste.

Vi har fået lavet et positurhalsbånd, der går op omkring siden af hovedet, her sider remmene til en gag fast. Det er et ret frækt halsbånd efter min mening, og klart et af mine ynglings. Det eneste negative ved det halsbånd er, at det er ikke helt så nemt at tilbede Chefen pik med det på – men som den lydige tøs, jeg er – så ofrer jeg mig gerne og tager smerten med. Halsbåndet med gaggen får tøsen helt frem – min tøsemund er enten til at tilbede chefens pik, ellers er den gagget.

I sidste uge havde Chefen bedt tut om at slikke ham til, han kom. Inden da havde Chefen bragt tut til flere sprøjteorgasmer, og min krop længtes bare efter at takke og behage Chefen, som den lydige tøs, jeg er. Når Chefen er kommet, skal jeg sætte mig op, og pænt takke for Chefens sæd – sådan er mine regler. Jeg nåede ikke at sige tak, før Chefen gaggede tut med alt sæden indeni munden. Gaggen var så stor, at jeg ikke kunne synke det. Så lå jeg der som en gagget tøs fyldt med Chefens sæd i munden – pyha det brainfucker mig helt nu. Det er dejligt at være tøs! Der oplevede jeg for alvor, hvad det vil sige, at min tøsemund kun er til for at slikke og behage – resten af tiden skal min tøsemund være gagget.

Tak Chef

Din lydige tut