Korsetter

En del af min faste tøsetræning står på korsettræning. Det er min pligt som tøs at holde min krop korsettrænet, så Chefen kan snøre sin tøs ind til ønskede størrelse. Billederne herover viser mit lyserøde satin korset fra Axford og mit nye specialsyet læderkorset.

Ofte er jeg blevet spurgt, hvordan jeg kan holde ud at have et korset på en hel dag ad gangen. Det er ikke noget problem, det er et spørgsmål om træning og tilvending. Det er også en god idé at have flere forskellige modeller at skifte imellem, da korsetter sidder utrolig uens alt efter størrelse og kvalitet. Er det første gang du skal have et korset på, så lad være med at stramme korsettet helt ind, men tag det i etaper. En anden god idé er at tage i en butik, hvor de ved noget om korsetter og størrelser – det er alfa og omega at et korset sidder som det skal. Når du først har dit korsetmål er det fortrinsvist let at shoppe korsetter – i hvertfald inden for samme fabrikant eller mærke. Mine yndlingskorsetter kommer fra engelske Vollers og Axford.

Idag er mit nye læderkorset syet efter mine mål kommet med posten, og jeg måtte straks prøve det – og det er ikke kommet af endnu. Korsettet er lavet af en god læderskrædder, der er grundig og meget gerne arbejder videre med dine egne idéer. Korsettet sidder bare dejligt og godt, skindet er blødt og lækkert – og duften er skøn. Chefen kan også godt lide det – Chefen kan i det hele taget godt lide tut i korsetter.

Det er dejligt som tøs at kunne få lov til at gå i korset til hverdag, det får tøsetankerne frem, og jeg bliver mere lydig og opmærksom på Chefen. Mine tøsetanker koncentrer sig om at servicere og betjene Chefen, og måske bliver tut belønnet med sort latexhandske = sprøjteorgasme. Kommer helt til at tænke på igår nu, der blev jeg brugt dejligt og grundigt- det skal jeg nok vende tilbage til med et senere indlæg…indtil da vil jeg nyde mit nye læderkorset.

1 thought on “Korsetter

Der er lukket for kommentarer.