Sprøjteorgasme

Tut i korset

Jeg er bevist om, at han har den fulde kontrol over mig. Chefen kan styre mig i den retning, han ønsker, jeg skal bevæge mig hen. Nogle gange kan jeg selv blive overrasket over min egen reaktion, hvordan jeg frivilligt og uden modstand lader ham overtage min krop, sind og tanker. Jeg er Chefens kæledyr.

Igår var begæret efter hans krop stort, jeg har en stor lyst til at mærke min chef, og hvordan han får tøsen helt frem i mig. Opleve og mærke, hvordan han overtager mig med kontrol af min vejrtrækning og smerte i brystvorterne. Jeg er/var fokuseret på at ligge korrekt, benene spredt, kussen åben og villig, hænderne i tiggestilling, munden åben og tungen ude og øjnene er store og åbne – det eneste jeg tænker på er at være en lydig tøs. Jeg er fokuseret på ham, alt andet er ligemeget – hans lyst = min nydelse. Min dybe og hurtige vejrtrækning gør mig svimmel og tingene bliver en anelse tåget, men jeg lytter opmærksomt til min chef. Det er hans stemme og vilje, der gør mig til en bedre og mere lydig tøs.

Lyden af latexhandsker, der tages på, fanger mit øre – jeg ved, at jeg måske bliver belønnet nu for at være en god og lydig tøs. Jeg er ekstra opmærksom på at ligge korrekt nu, jeg vil ikke gå glip af min belønning. Min indsats belønnes med to sprøjteorgasmer. Det er en følelse af, at Chefen kræver min krop. Jeg er slet ikke i kontrol over den, jeg ligger der som en villig og tiggende tøs, der hungre efter en sprøjteorgasme. Oftest er jeg på det her tidspunkt så liderlig, at der ikke går mange sekunder, før min krop giver efter, og sprøjter væske ud af kussen på mig. Jeg kan mærke dråber ramme mit hoved, mærke hvordan min krop er blevet smurt ind i kussesaft. Det er frækt og lidt beskidt, når Chefen tager sin hand og smører kussesaften ud i hovedet på mig. Lige i det øjeblik føler jeg mig rigtig tøseagtig, og min krop tigger efter en sprøjteorgasme mere – tøsen ønsker mere. Jeg ønsker, at Chefen bare skal overtage sin tøs’ krop, sind og sjæl – brug, nyde og tilfredsstille sig. Der går igen ikke mange sekunder før min kusse giver efter igen med masser af væske, der sprøjter ud. Straks efter får jeg en følelse af taknemmelighed overfor Chefen, jeg bliver en lille kælen kat. En kat der har fået den lækrest fedest fløde serveret, og nu vil spinde og kæle som tak.

Det er så dejligt at være Chefens kæledyr.