Spanskrør, smerte & røvfuld

Tøsens røv

Spanskrør, så simpelt et slagredskab, og så alligevel så stor respekt. Spanskrøret er klart en af mine yndlings slagredskaber – for nogle dage siden drømte jeg, hvordan Chefen mærkede mig med striber på balderne og indelårene. Hvordan han gik og nød sit værk i flere dage efter, når striberne gradvis ændrede farve. Det er ingen hemmelighed, at jeg bliver meget liderlig af smerte, og mit tøsesind virkelig kommer til udtryk.

Når jeg er i den tilstand er jeg ret ligeglad  med alle andre ting, jeg lader mig opsluge af Chefen, og den smerte han påføre mig enten for hans egen nydelse, eller for at gøre mig til en bedre tøs. Sidst han fik mig godt og grundigt derud, havde han stillet mig i stuen med balletstøvler på og opbundet i mine bryster samtidig med, at han gav mig en røvfuld. Jeg blev helt væk af det, og safterne bare løb ned af benene på mig. Jeg var til for ham, hans legetøj – hans tøs!

Smerten er forbundet med at gøre mig bedre og mere fokuseret som tøs. Tager Chefen fat i mine brystvorter, mens jeg giver ham et blowjob øger det min koncentration, og jeg gør alt for at slikke bedre.

Smerten og hævelsen fra en god røvfuld kan vare i flere dage, og det er dejligt at gå rundt med en rød røv. Glæder mig til at Chefen kommer hjem på fredag, og jeg kan smage spanskrøret, eller hvad han ønsker på min tøse popo.

En lydig tut der glæder sig…

2 thoughts on “Spanskrør, smerte & røvfuld

Der er lukket for kommentarer.