Piercinger til Chefens glæde

Piercinger er efter min mening en naturlig ting for en slavetøs. Da jeg mødte Chefen, havde jeg allerede piercinger i kussen. Chefen mente dog, at en rigtig slavetøs også er piercet i brysterne. Han bad mig om at få det ordnet. Jeg indrømmer, at jeg var en smule tøvende med at få det gjort, så jeg fik en veninde til at booke tid.

Jeg var lettere nervøs, og ønskede inderligt, at Chefen ville have kunnet tage med derind, men han var forhindret. Mine tidligere piercinger har ikke været smertefrie, og efter en større infektion i de sidste to piercing, jeg havde fået lavet – var min lyst til denne opgave meget lille. Dog var jeg meget fokuseret på at gennemføre, fordi jeg ønskede at gøre Chefen glad og stolt ved at have udført hans ordre. Det er hans tilfreds og lyst, der driver mig som tøs. Jeg ønsker kun at være lydig og ivrig efter at behage ham.

I brysterne blev det 2,4 mm ringe – jeg kan godt lide tykke ringe, og de har den fordel, at man kan lege mere hårdt med piercingerne, da de ikke skærer igennem huden. Smerten ved selve piercingen var ikke slem overhovedet, dog havde jeg nået at køre mig selv lidt op, så jeg var lettere udmattet bagefter. Havde Chefen været med, havde det været helt anderledes, da han har en meget beroligende effekt på mig.

Stolt kørte jeg hjem for at vise de nye brystpiercinger til Chefen – det vakte stor glæde hos ham 🙂 Jeg ser også piercingerne som en del af min tøsificeringsproces. Efter helningen af piercingerne har vi nogle gange brugt nipple trainers som vist på billederne. Effekten hos mig er, at jeg med den konstante smerte i brystvorter bliver utrolig fokuseret på min plads som hans tøs. En gang har han bedt mig tage korset og nipple trainers på, og så skulle vi ud og handle ind – tut var ikke særlig fokuseret på indkøb, men i at tilbede Chefen. Smerte tænder mig, og det tænder mig at han har kontrollen over, hvor meget jeg skal lide for ham.