Tilbedelse & hengivenhed

Oftest længes jeg efter at sidde for Chefens fødder. Holde blidt om hans fødder eller ben – kysse dem for at vise min hengivenhed.

Jeg føler et stærkt tilhørsforhold, når jeg ligger der. Jeg har ikke behov for at udtrykke noget med ord, min krop taler og udtrykker mit tøsesprog. Jeg tænker ikke på noget – andet end Chefen. Jeg lader mig opsluge af ham.

Ved hans fødder føler jeg mig hjemme og i sikre hænder. Det er for mig helt naturligt at have den her trang til at vise Chefen min hengivenhed. Tidligt i vores forhold var jeg bange for, at Chefen ikke kunne lide det, og at han fandt det særdeles unormalt. Indeni mig havde jeg denne her stærke trang til at vise ham, at jeg godt vidste, hvor jeg hører hjemme, og jeg har behov for at vise ham, hvad jeg føler – netop ved at ligge for fødderne af ham. Dybest set har det bundet i usikkerhed fra min side, jeg var bange for igen at blive afvist på grund af min stærke submissive natur. Først ganske fornyelig har jeg fortalt Chefen om, hvorfor det er vigtigt for mig at ligge for hans fødder, og hvad det giver mig at ligge der og tilbede ham. Heldigvis finder han det ikke underligt, men ganske naturligt for en slavetøs som mig.

Trangen er ekstra stor, når vi ikke har set hinanden i stykke tid. Chefen guider mig til at blive en bedre tøs, og når jeg ligger der, bliver vi stærkt connected. Jeg synes det er besværligt at beskrive med ord, hvad der egentlig sker – men jeg er vild med det, og kan ikke undvære at ligge for hans fødder.

Tut, der savner at tilbede Chefen…

1 thought on “Tilbedelse & hengivenhed

  1. Kære Tut

    Det er det bedste sted at være for en slavinde, for Herrens fødder, tænker ofte på det som der hvor jeg henter min styrke og balance. Når jeg sidder hos Herren sammen med mariamagdalena opstår der en så stærk forbindelse mellem os to slavinder og Herren.
    Dejligt at læse din beskrivelse, holde meget at at læse din blog.

    Batseba

Der er lukket for kommentarer.