Tanker om at være hans slavetøs

Jeg kan mærke ændringer i mit sind – til det positive. Jeg er meget fokuseret på Chefen og hans behov, der altid kommer  før mine egne. Jeg ønsker, han skal være tilfreds og glad. Til daglig kommer der til udtryk på mange forskellige måder. At være tøs er ikke kun noget seksuelt for mig – det er hele pakken rundt. Jeg er hans tøs 24/7 – i supermarkedet, på ferien, i weekender, mandag morgen – altid! Chefen ejer mig, og har forventninger til, hvordan jeg bedst kan udfylde min plads som hans tøs.

Jeg prøver, at sætte mig ind i, hvad Chefen ville tænke i den og den situation, så jeg bedst muligt kan hjælpe og servicere ham. Til tider overrasker det ham, hvor godt jeg kender ham – og har tænkt på det og det. Men det er jo en tøs’ største opgave at være til for sin ejers skyld.

Jeg finder stor glæde i eksempelvis at lave Chefens morgen café latte på den måde, han kan lide. Det kan også være at lave hans yndlingsmad – Chefen er tilfreds, blot det er tutmad (jeg elsker at lave mad). Seksuelt har jeg ingen grænser eller stopord, vi leger ikke – vi er sådan og lever sådan, han ejer mig. Hvis noget tænder min chef, så tænder jeg – fordi jeg ønsker hans tilfredshed. Jeg bryder mig ikke om, hvis min Chef mangler noget, så er det fordi, jeg ikke har tænkt på det. Jeg ønsker hele tiden at forbedre mig, så jeg kan imødekomme hans ønsker og tanker om, hvordan jeg kan tjene ham allerbedst.

Jeg er glad for at være Chefens tøs, det hersker der ingen tvivl om. Jeg har fundet min rette plads i tilværelsen.

Min drøm er blevet til virkelighed.