Tut – nu med tøsehale

Jeg har fået nyt tøsegear 🙂 – denne gang en rigtig tøsehale. Længe har jeg ventet på pakken, og nåede endda at rykke for den hos butikken – hvorfor skal det tage så lang tid at sende noget fra USA til Europa? Pakken indeholdte min fine nye blonde ponytail.

Vi har researchet en del på at finde den perfekte ponytail – det er vigtigt, den har det rette svaj, og ikke bare hænger og dasker. Jeg skulle jo gerne virke glad, når jeg har min tøsehale på. Halen er lavet af hestehår, der her er farvet blonde – den fås i sort og blond udgave.

Den er lavet i stål, og er i tre dele, der kan skilles ad – meget smart når plug’en skal vaskes efter brug. Den lille stang forhindrer plug’en i at glide rundt. Først fandt jeg den lidt latterligt, og prøvede uden, men jeg kan konstatere, at den rent faktisk sidder meget bedre med den lille styrepind. Hvis den ikke er i, glider plug’en ned og halen bliver skæv – ikke så pænt igen.

Jeg har et meget mærkeligt forhold til plugs – jeg kan lide dem, hvis de er af stål og ikke for store. Jeg bryder mig faktisk ikke om analsex. Jeg finder dog en lyst i at blive kneppet samtidigt med, at jeg har en plug oppe. Jeg tænker lydige tanker med en plug, og jeg bliver mere fokuseret på min plads som Chefens tøs. Så en plug er ikke så skidt endda, og nu har jeg fået en fin ny en med tøsehale.

Billederne er fra da jeg blev luftet i haven i eftermiddags – håber du nyder dem.

Kærligst

Tut

2 thoughts on “Tut – nu med tøsehale

  1. Jeg betragter halen som den ultimative ydmygelse.. måske kun overgået af en grisehale..
    På trods af det.. eller måske pga det.. er den også fræk.

    Tillykke med nyerhvervelsen..*s*

Der er lukket for kommentarer.