Gag – en gave til en tøs

Den er smuk og indbydende, og på engang brutal og yderst anvendelig. Jeg har altid haft en stor forkærlighed for gags.

Jeg finder straks min plads med en gag i munden, den indre tøs får frit spil til at komme frem i lyset. Jeg kan ikke undgå at tænke lydige tanker med en gag i munden, jeg tænker oftest på at vise mig frem ordenligt for min Chef – sådan som han kan lide. Jeg træner min mund i at være åben og tilgængelig for Chefen, som en slavetøs altid bør være.

Jeg kan lide følelsen af, at læberne bliver strukket ud over gaggen, og hvordan læderet i siderne sidder stramt til. Jeg kan ikke tale, og min tøsemund kan ikke bruges – jeg kan blot se lydig og underdanig ud.

Vi har forskellige gags i huset – min yndlings er klart den røde ball gag, der også er den største.

1 thought on “Gag – en gave til en tøs

  1. Jeg er også vild med gags – fordi det er ydmygende og fordi de får mig til at holde fokus. Af og til giver den mig en følelse af “frihed” – frihed til at skrige. Frihed til at være “grim”..

Der er lukket for kommentarer.