Rejsen til tøseland

Jeg mærker, hvordan min vejrtrækning bliver dybere og dybere. Jeg koncenteret og dybt fokuseret på at trække vejret så dybt ned i mine lungerne som muligt – for dernæst at puste luften ud igen. Tempoet øges langsomt, imens jeg prøver at opretholde øjenkontakt med Chefen. Munden står altid åben, det er sådan, Chefen ønsker det.

Jeg er på rejsen til mit tøseland, hvor jeg blot giver efter og lader Chefen overtage min krop og mit sind. Tilstanden kan bedst beskrives som en lykkerus kombineret med ikke at kunne mærke sin krop helt, og alligevel så uendelig fokuseret på at behage og tjene min Chef. Det er meget stærk tilstand for mig, og alt rationel tankegang slår fra – Chefen har mig lige der, hvor han allerhelst vil have mig.

Jeg føler, tænker og handler som Chefens lydige tøs.