Fræk tur til Flakfortet

Jeg havde dagen inden, vi skulle sejle en tur til Flakfortet – anmodet om at få en orgasme på flakfortet og blive luftet i snor, som et rigtig tøsedyr. Til dem der ikke ved, hvad Flakfortet er, så er det en lille kunstigskabt ø mellem Sverige og København. Det har tidligere været en del af  forsvarsanlægget for København.

Jeg havde omhyggeligt pakket latex handsker og kædesnoren til mit halsbånd. Vejret var perfekt – solskin og en let brise. Chefen rettede på min holdning flere gange på udturen – sidde, stå og gå pænt med en rank holdning, det er en af mine regler. Et par rappe slag på inderlårerne kan altid få Tut på rette tanker. Vi ankom til Flakfortet ved middagstid, og indtog vores frokost på Restaurant Flakfortet. Efterfølgende en lille “lur” i båden…

Chefen bad mig om at klæde mig af og ligge mig ned i forkahytten. Chefen bad om latexhandskerne – latexhandsker betyder i min tøseverden = sprøjteorgasme på vej/jeg har været en lydig tut. Chefen bad mig være fokuseret på min vejrtrækning og på ham. Alt andet blev helt ubetydeligt, jeg sansede kun Chefen og hans ønsker til mig. Han bad mig om at indtage min stilling – hænderne i tiggestilling, munden og øjnene åbne, benene spredte og bøjet. Jeg er helt tilgengængelig, åben og klar til brug.

Klar til mindfucking 😮 Og det skal jeg love for, at jeg blev i den grad. Ord som brændemærket, lydig, ejet, villig, hjernevasket tøs brændte sig fast i mit sind – det var mig, han beskrev med hans velvalgte ord. Igen havde Chefen den fulde kontrol over sin tut. Orgasmerne flød i en lind strøm igennem min krop (Har aldrig fået så mange i træk – gad vide hvor mange man kan få i træk?), jeg var i tøsehimlen og betragtede min Chef. Jeg er tæt forbundet til min Chef, og båndet føles tættere, når jeg er i tøsehimlen. Bagefter faldt vi i søvn i hinandens arme, jeg var yderst rundtosset og udmattet, men glad og lykkelig.

Inden vi forlod Flakfortet, gik vi en tur – snoren var slet ikke nødvendig. Tut kunne nemlig aldrig drømme om at stikke af eller forlade sin Chef. Lydigt gik hun ved Chefens side – og betragtede ham igen meget forelsket.