Om at vise kærlighed og forventningens glæde

Den søde kærlighed

Forventningens glæde er sød. Imorgen ser jeg endelig min Chef igen. Endelig skal jeg mærke hans krop mod min, dufte og indsnuse hans duft, og vi skal drukne os selv i begæret efter hinanden.

Tøjet og instruktionerne er givet i, hvorledes Chefen ønsker at se mig i lufthavnen. Ydermere har Chefen givet instruktioner om, hvad han ønsker lagt frem i stuen derhjemme. Han ønsker at se min udvikling siden sidst.

Chefen har også et ønsket om at se min kærlighed til ham. Den ses bedst denne gang ved opbindning i brysterne og med min specialsyet efter mål helmaske, hvor der hører halsbånd og indbygget gag med og til sidst mine balletstøvler. Stående der vil jeg kunne vise min kærlighed til Chefen, vidende at hvis jeg ikke står stille, så har han et spanskrør i hånden til at afrette mig med. Jeg glæder mit til at vise ham min kærlighed, og jeg vil øve balletstøvlerne lidt ekstra idag. Der skal ikke være tvivl i hans sind om, at hans tøs elsker og forguder ham.
Jeg glæder mig bare så meget til imorgen, som et lille barn, der ikke kan vente på at pakke julegaverne op. Indtil da har jeg en anelse travlt, alt skal være perfekt til hans ankomst. Jeg skal lakere negle, krølle hår og sørge for min krop er klar til ham.

En meget forventningfuld tut…der helt sikkert får svært ved at sove i nat. Glæder mig så meget til at mærke ham, og hvordan hans stærke krop holder om min.