Min tøsehjerne

Min hjerne er en tøsehjerne. Jeg er konstant fokuseret på at behage Chefen.

Eksempelvis havde Chefen sat mig på en stor opgave – at anskaffe mig en ny garderobe. Vel og mærket med kun med tøj, sko og tilbehør, som han kan lide. Det lyder jo som en stor saftig kvindelig drøm – det er det også i virkeligheden kan jeg så fortælle mine kvindelige læsere. Men måske også fordi jeg finder en stor nydelse i at finde kjoler, der behager hans ønsker. Hver gang jeg shopper har jeg min chef med, ikke fysisk, men indeni i min hjerne. Jeg kender efterhånden hans smag, og går helt bevidst efter de genstande, som jeg ved han vil finde passende til mig. Kjolerne skal helst være af glat stof, gerne silke, og være enkelte og elegante, hvis de er korte, er det et ekstra plus.

Hvad angår make-up har jeg mine regler, der beskriver, hvorledes han ønsker at se mig. I øjeblikket er Chefen meget inspireret af dukkelooket. Jeg har intet imod at være hans dukke – jeg er lige den han ønsker, at jeg skal være.

Men også mange gange i løbet af en dag dukker min Chef frem i min hjerne. Jeg vil så gerne imødekomme hans ønsker og forventninger til mig, at jeg forbinder mange hverdagens opgaver med at servicere ham. Jeg er til for hans skyld og for at gøre det nemmere og mere behageligt for ham. Dette prøver min tøsehjerne at fokusere på 24/7 – ligefra hvordan jeg glatbarberer mig hver dag til, hvordan han ønsker sin cola serveret.

Selvfølgelig kan jeg have mine dårlige dage, hvor min tøsehjerne ikke altid er så velindstillet på at imødekomme Chefen, og nogle gange har jeg også flippet ud på Chefen. Eksempelvis var vi ude og handle en eftermiddag, og jeg får en hjerneblødning og begynder at diskutere højlydt med Chefen. Det er slet ikke passende tøseopførsel, og bagefter var jeg bare så flov over mig selv. Chefen hader direkte og bliver meget skuffet over sådan en opførsel. Han kan kun lide lydige tøsehjerner.

Heldigvis kan jeg bedst lide at være en lydig tøs, da det er lig med omsorg og kærlighed. Med tiden håber jeg, at min tøsehjerne bliver større, og kun være fokuseret på Chefen.