Kyskhedsbælte – fandens frækt!

Vi researcher en del på kyskhedsbælter for tiden.

Jeg tænder på, at Chefen kan låse sin ejendom af. Man forlader jo heller ikke sit hus uden at låse, inden man går. For os har det intet at gøre med utroskab, eller at han ikke stoler på, at jeg kan styre mine lyster til sex, når han er ude af landet. Hvis han ikke stolede på mig – var han helt sikkert ikke sammen med mig.

Det er dominansen idet, der tænder os. Det sender også et kraftigt signal til omverden, at denne kusse er aflåst og kan ikke benyttes, hvis eksempelvis jeg gik til fest eller ud blandt andre. Det ville ydermere være trygt for mig at gå med sådan et bælte.

Jeg tænder på, at han kontrollerer adgangen og dermed hans ejendom, og hvor lang tid jeg skal have kyskhedsbæltet på ad gangen. Jeg tænker på, hvordan han låser mig af, tager afsted i flere dage, og først låser mig op igen, når han kommer hjem. Imens kan jeg intet gøre for at opnå seksuel nydelse, da han også kontrollerer den helt og holdent nu. Jeg er i hans magt, og jeg vil nyde det.

Min fascination af kyskhedsbælter stammer blandt andet fra en historiebog helt tilbage i folkeskolen, der beskrev hvordan den franske adel i gamle dage aflåste deres kvinder, så ingen havde adgang til dem, når manden forlod hjemmet. Jeg forestillede mig, hvordan kvinden var blevet tvunget ned til en smed, og bæltet var svejset fast omkring hendes krop – nu kunne han kontrollerer alt ved hende seksuelt. Jeg forestillede mig yderligere, hvordan hun måtte tigge for at få bæltet af og opnå seksuel nydelse. Med bæltet var hun degraderet til en genstand, han kunne låse og oplåse, når lysten trængte sig på. Behøver vist ikke at nævne, at jeg så på billederne i bogen mange gange, og blev en anelse lysten…

Der er sket meget med udviklingen i kyskhedsbæltet siden den franske adel brugte dem i opdragelsen af deres kvinder, der er heldigvis kommet et øget fokus på komfort, matriale og design.

Glæder mig til at han kommer hjem, og vi skal researche lidt mere i bælter.