Korset træning – en tøsefærdighed

Jeg har altid elsket korsetter. Jeg finder dem enormt feminine og elegante. De former og støtter på den helt rigtige måde, og den måde et korset kan fremhæve ens talje er enestående. Ofte går jeg i korset og i perioder dagligt. Nogle gange har Chefen endda ladet mig sove med et på. Jeg har altid korset på, når Chefen er hjemme – det er nemlig en del af min tøseuniform. Min tøseuniform består som minimum af korset og røde læber, men oftest dresser jeg meget mere op for at behage Chefen.

Kunsten er lidt at have et korset til en hver lejlighed, ligesom næsten alt andet er der forskel på mærker, kvalitet og udformning. Mit første korset var et lilla korset, og jeg har det endnu – kvalitet betaler sig. Kan huske hvordan flere mennesker gjorde store øjne, da jeg entrerede en universitetsfest i Aalborg med mit nyindkøbte lilla korset. Mændene elskede det og pigerne hadede det – måske var deres figur ikke så god som min ;o)

Senere er flere korsetter kommet til i min samling, og jeg drømmer om en stor kollektion i mange farver og former. Mit yndlingsmærke er det engelske Vollers, der har produceret korsetter siden 1889. Deres service  og ekspertise er meget tilfredsstillende og stor, og kvaliteten på deres korsetter er noget af det bedste på marked efter min mening. De fleste er mine korsetter er fra engelske Vollers. Netop idag modtog jeg en fin lille sort æske indeholdende et kirsebær rødt satin underbust korset fra Vollers. Det sidder som en drøm, og det er slet ikke noget problem at have det på en hel dag.

En tøs bør efter min mening også tit gå i korset, det er både smukt og en fryd for ens ejer. Hvis du har ringe erfaring med korsetter, så start i det små. Lad være med at stramme korsettet helt ind til at starte med, tag det i små bider – det skal jo gerne være en positiv oplevelse, og ikke bare noget der varer en time, og så tager du det af igen. Min krop har vænet sig til at være i korset, og jeg kan stramme meget ind efterhånden. Jeg elsker dog mest af alt følelsen ved at blive snørret ind i et korset af min Chef, der er noget magt og begær over den situation, jeg godt kan lide. I mine regler står der, at korsettræning er vigtigt – en regel jeg elsker. Jeg har dog også mine dårlige korset dage, hvor jeg tigger om at få lov at komme ud af et korset – oftest passer det ikke i min chef, så jeg beholder det på, men det tænder jeg så på…hmm min tøsehoved er skruet sjovt sammen nogle gange.

Lige nu nyder jeg blot mit nye korset, og den måde det bringer tøsen frem i mig. Det er nemt at tænke lydige tøsetanker med korset på…

4 thoughts on “Korset træning – en tøsefærdighed

  1. Laura og Freja – mange tak, jeg er også meget tilfreds med det nye korset. Glæder mig til at vise det til Chefen.

    Håber I er lydige i jeres tanker…

Der er lukket for kommentarer.