Halsbåndet

Det smyger sig omkring min hals, og minder mig konstant om mit ejerskab. Det er blankt og tungt, og det er speciallavet til mig efter mål. Det er valgt med omhu med tanke på, at jeg skal have det på permanent. Det er mit halsbånd. Symbolet på mit ejerskab. Det er et rigtig tøsesmykke.

Jeg har det altid på – 24/7. De få gange jeg har haft det af, har jeg følt mig nøgen og forkert. Når jeg har det på, føler jeg mig som en tøs. Jeg er stolt over min plads som Chefens tøs, og den måde jeg hver dag viser mit tilhørsforhold på.

Det er vigtigt for mig, at halsbåndet ikke bliver taget af og på – vi leger ikke, dominansen er der altid i vores forhold. Blev så glad og taknemmelig, da Chefen gav mig halsbåndet, det betød jeg var en ejet slavetøs – at jeg er hans ejendom. Jeg havde gjort mig fortjent til hans ejerskab af mig.

Ofte kigger jeg på mig selv i spejlet, og jeg ser en meget lykkelig ejet tut.