Min tøsebibel

“Tuts bog” er den vigtigste bog i hele mit liv. Bogen er meget betydningsfuld for mig, og alt hvad der står i den, har jeg med kærlighed skrevet ind med den flotteste skrift. Bogen indeholder alle mine regler, guidelines og ikke mindst min aftenbøn.

Hvis jeg i en periode ikke rigtig har udviklet mig nok i mit tøsesind, tager jeg bogen frem og læser i den. Mange af regler kan jeg ordret udenad, men alligevel giver det en indre ro og tilfredshed at læse reglerne op. Jeg ser ikke mine regler som begrænsninger eller irritation i min hverdag, nej de hjælper mig til at kunne udøve optimal betjening, opførelse og servicering af min Chef. Jeg ved, hvad han forventer af mig i givne situationer – dette giver mig en stor indre ro og et overblik, der gør at jeg kan koncentere og fokusere på min plads som hans tøs.

Jeg glædes over, at Chefen har udstyret mig med alle disse regler, da jeg hver dag kan forbedre mig. Jeg ønsker jo af hele mit hjerte og min slavesjæl at kunne imødekomme og indfri hans ønsker til mig. Ved at tjene ham er jeg lykkelig.

Min tøsebibel er et vigtigt redskab på min rejse som tøs. Den allervigtigste bog i en tøs’ liv.