Tøsificering – at forme en tøs og tænke som en tøs

Tøsificering – ordet du helt sikkert ikke ville kunne finde i en dansk retskrivningsordbog. Ordet har jeg selv fundet på, da jeg ligesom manglede et ord, der dækkede en lang række forhold og ting i mit liv. Jeg ønsker nemlig at blive tøsificeret af hele mit hjerte.

Tøsificering dækker kort og præcist forvandlingen fra en almindelse kvinde til en tøs. Fra at være en et almindeligt tænkende menneske til at tænke og handle som en tøs. Det dækker også over den måde, hvordan og hvorpå Chefen vælger at forme mig – det kan også være retningslinier for tøj eller tøsesmykker, såsom piercing, ring eller halsbånd.

Først valgte Chefen at tagge/smykke min kusse med hans informationer i – hvis nu hans tøs skulle blive væk. Jeg elsker min tag, og den dingler dejligt, når jeg går – så husker jeg altid mit ejerskab. Jeg går altid med halsbånd – 24/7 – som en rigtig tøs bør gøre. Føler mig nøgen uden halsbåndet. Chefen har ligeledes valgt at pierce mine brystvorter, så jeg kan få det helt rigtige tøselook. Mit brændemærke er også en del af min tøsificering. Jeg tænder i den grad på at være hans tøs, som han kan forme efter, hvad han finder passende og rigtigt.

For et godt stykke tid siden fik min garderobe en stor gennemgang, og mit tidligere liv blev lagt på hylden. Jeg fik smidt alt det tøj ud, som ikke hører til i en tøs’ garderobe. Heldigvis er Chefen meget opmærksom på, at jeg aldrig skal mangle noget, så jeg har været ude og købe nyt tøsetøj og genstande til min garderobe. Planen er at min tøsegarderobe skal vokse støt, således jeg altid kan behage ham til enhver lejlighed. Det føles dejligt hver dage at kunne behage Chefen med min påklædning. Igen dækker ordet tøsificering denne proces, da det er hans ønske – og den måde han ønsker, jeg skal gå klædt og fremtone.

Vores næste projekt bliver et kyskhedsbælte – en ting vi allerede har researchet og talt en del om. Men det kræver vist sit helt eget blogindlæg…

Kære læser – jeg håber, du blev lidt klogere på ordet “tøsificering”.

1 thought on “Tøsificering – at forme en tøs og tænke som en tøs

  1. Tut,

    Det er jeg helt bestemt og takker mange gange for du skrev mere om det *S* Ord har det med at gøre mig nysgerig og her var et. Nu giver det hele god mening *S*

    Knus

Der er lukket for kommentarer.