Tanker omkring min overgivelse

Jeg har vel higet efter det så længe jeg næsten kan huske – om end er det blevet mere ekstremt med årene. Længslen efter at blive en tøs på fuldtid og overgive sig fuldstændigt, én der ikke bare leger eller foregiver. For mig handler dominans slet ikke om ligeværdige parter, eller er noget man dyrker to gange om ugen. Dette er ikke mig, jeg væmmes ved ligeværdige parforhold – jeg har altid ønsket et fuldtids ejerskab med alt, hvad dette indebærer. Det har taget tid og vilje at acceptere, at jeg er født til at tjene og være tøs. Kun på den måde kan jeg blive lykkelig. Det er noget, jeg har drømt om faktisk så længe jeg kan huske, jeg har for det første aldrig forstået, og jeg kommer heller ikke til det, de kvinder der skal ud og frigøre sig fra mænd. Feminister er kvinder, der ikke kender deres rette plads i naturens rangorden. Jeg ved, at kvindens plads er ved mandens side, og det er ganske naturligt, at han varetager begges interesse – der er sikkert mange, der vil være vildt uenige med mig, men sådan er det i min verden.

Jeg er til for Chefens skyld, han kan bruge mig som han lyster, hvor og hvornår – det bestemmer han. Jeg er “redskab og en genstand”, der er til for at gøre hans verden perfekt, nem og dejlig. Når Chefen er glad – er jeg glad. Jeg tænder på at blive formet og brugt efter Chefens hoved.

Det er også derfor selve tøseficeringen tænder mig helt ekstremt – at blive formet som tøs efter Chefens hoved ned til mindste detalje. Det er dejligt, at Chefen vil tage den tid, det tager at forme mig, uddanne mig, opdrage mig og bruge mig. Det værdsætter jeg rigtig meget. Når jeg kan få lov at vise hengivenhed, så mangedobles mine følelser for Chefen. Jeg føler, at jeg kan for lov til at vise ham min dybtfølte kærlighed, der blot vokser, når han kræver og bruger mig.

Det kan være skræmmende at give sig hen på den her måde, men det er rigtigt for mig. Jeg er ikke bange mere, men glad og stolt. Stolt over det er lykkes mig at komme igennem med det, og ikke at blive afvist med min submissive natur. Der er tider, hvor jeg har forbandt de submissive tanker af helvedes til, fordi de er så styrende i mit liv – lysten og begæret hertil er for stort. Derfor er jeg lykkelig over, at Chefen ville have mig som hans tøs. Jeg vil til gengæld udvise ham hengivenhed, lydighed og underdanighed – for deri at kunne vise ham min store kærlighed til ham.

Det ville forkert at overgivelsen kommer fra den ene dag til den anden – det er en langvarig proces. For vores vedkommende har det taget tid – tid til at formuler ønsker og tanker, og for mit vedkommende har det også krævet mod til at fortælle Chefen om mine submissive tanker. Heldigvis er de blevet modtaget med kyshånd og forståelse.

I min dagligdag forbløffes jeg stadig over Chefens store overblik, og på hvilken måde han styrer mig igennem livet med en fast hånd. Det må kræve et stort overblik, tænker jeg stille, og alligevel er jeg inderligt taknemmelig for, at han har den lyst til at føre og styre hans tøs imod den retning, han har valgt for mig.

1 thought on “Tanker omkring min overgivelse

  1. Hvor dejligt at høre du har fundet din rette hylde i livet og jeg ved hvor glad du er og hvormeget du trives med det.

    Det er dejligt at se dig sætte ord på nu og pyt nu med hvad andre mener. Så længe du gør hvad Cheften siger du skal gøre – så gør du det rigtige – det lægger ligesom i ordet overgivelse…helt totalt og smukt.

    Jeg tæller ned med dig…

Der er lukket for kommentarer.