Brændemærket

Længslen har været der længe, og min lyst til at lade Chefens mærke smykke min krop har ofte fyldt mine tanker. Brændemærkning står for mig som det ultimative – og vel ofte grænsesøgende i de fleste menneskers øjne. Det er for os dybere end at blive gift – det er helt og aldeles permanent – et valg vi har truffet for livet.

Nu bryder Chefens mærke min krop som et endegyldigt tegn på, at jeg er hans tøs. En følelse der gør mig helt varm og glad indeni. Endelige har jeg fundet min plads – pladsen som hans lydige tøs. Chefen har fundet mig værdig til at være hans ejendom og lydige tøs. Jeg har overdraget min krop, sjæl og hjerte til min Chef, og ofte – flere gange om dagen fyldes min bevidsthed med, at jeg nu er Chefens ejendom – en ejet tøs.
Jeg ved, at Chefen kræver absolut lydighed fra min side. Et ønske jeg hver dag bestræber mig på at efterkomme, da jeg som Chefens tøs søger den totale overgivelse og underkastelse. Igen er jeg ikke til leg, jeg lever sådan.
Tanker omkring brændemærkning har som før omtalt tit strejfet mine tanker, før jeg blev mærket. Tankerne har både været fortryllende, drømmende, frygtindgydende, beundrende og fyldt med tanker omkring det endnu ukendte for mig. Jeg har aldrig været i tvivl om, at brændmærkning ville være det eneste rigtige for en ægte slavetøs. En måde aldrig at kunne løbe fra sit ejerskab og et signal til omverden, at denne tøs er ejet.

Det ville være lyv at skrive, at jeg ikke være nervøs op til mærkningen, men jeg var afklaret med, at det var det jeg ønskede, og det var den gave, jeg ønskede at give til min Chef. Nervøsitet var mest af alt bundet i det ukendte og uprøvede – jeg kendte ikke smerten eller, hvad jeg burde forvente.

Den måde jeg mærkede Chefens tilstedeværelse under mærkningen kan selv idag give mig kuldegysninger (af de gode). At mærke Chefens faste hænder presse mig let ned, og alligevel så kærlige og omsorgsfulde, at de beroligede mig sammen med små kys i nakken. Smerten var intens og varm, men meget kortvarig. Jeg tænkte imens, at for hver gang det varme jern ramte min krop, jo tættere ville jeg komme min drøm om at være en ejet tøs.

At kunne fornemme og mærke Chefens stolthed over hans brændmærket tøs – er en vidunderlig følelse for mig.

Det er en gave, Chefen har givet mig, at jeg blev hans tøs. Der er ingen vej tilbage, og jeg har lyst til at vise omverden, at jeg er hans lydige slavetøs, og ikke mindst af alt fundet værdig til at være hans ejendom. Når jeg betragter mit brændemærke fyldes jeg med glæde, ro og stolthed. Det føles og er helt rigtigt.

En meget lykkelig brændemærket tut…

3 thoughts on “Brændemærket

 1. WOW, imponerende…

  Hvor længe varer egentlig sådan en mærkning?

  Er den permanent, eller forsvinder den som et almindeligt brændsår?

  Hvad hvis man holder jernet på i længere tid, eller presser det hårdere ind, eller det er varmere?

 2. Hejsa

  Kom lige forbi din side SMUKT SMUKT kan jeg kun sige smiler … Jeg er selv ny i dette univers, tanken om en HERRE det tænder mig meget … Og kan se hvis man finder den RETTE HERRE så kan man få det som blommen i et æg, kalder jeg det smiler … Håber at høre fra dig pludselig smiler vil gerne vide mere om denne verden smiler :o)

 3. Hejsa…meget interessant artikel… Hvor kan man få lavet en sådan??? Min kvinde skal have sig en på et tidspunkt…

  mvh

Der er lukket for kommentarer.