Stuepige uniformen

Idag kom min stuepige uniform endelig med posten. Jeg har brugt enorm langt tid på at researche stuepige uniformer – faktisk flere måneder, og om end jeg ikke er helt tilfreds, så har jeg fået en god og meget pæn én. Det er vigtigt for mig, at både kvaliteten af stoffet og selve fremtoningen er den helt rigtige – jeg vil nemlig behage Chefens øjne.

En stuepige uniform er en vigtig del af en tøs’ garderobe, og det er for mig ikke bare et stykke udklædning – men en arbejdsuniform, når jeg skal servicere og betjene min Chef. En tøs bør have tøj til enhver lejlighed – så hun på bedste vis kan yde optimal service og betjening af sin ejer.

Jeg har uniformen på nu, hvor jeg skriver dette indlæg – den er glat og med fine blonder og indenunder kan jeg mærke mine nylonstrømper og hofteholder, der ligeledes er en del af min faste tøseuniform. Udenpå er et af mine sorte korsetter fra Vollers, hvor jeg dog bare elsker at have korset på, og heldigvis hører dette også til min uniform. Chefen har nemlig opsat et tøse uniformsreglement for mig. Dette reglement gør det nemt for mig, dels at tage tøj på, men også at behage hans øjne.

Nu glæder jeg mig bare til at min Chef kommer hjem om en uges tid, så jeg kan servicere ham i min nye uniform. Indtil da vil jeg flittigt have den på, så min fremtoning er optimal og naturlig – og jeg føler mig dejlig tøseagtigt med den på.

5 thoughts on “Stuepige uniformen

 1. For fanden du er lækker – du har bare den perfekte krop til korsetter – jeg nyder at se det hver gang jeg er så heldig. Udover det er din uniform rigtig flot – man kan godt se det ikke er en der er købt i en pornobutik.

  Jeg håber din Chef bliver tilfreds med den og dig.

  Knus

 2. Ja, den er sgu flot og den klæder dig rigtig godt.

  Mange hilsner Morten

 3. Hold da op, den er flot!

  Når du nu har brugt så meget tid på at researche på den, ville det så være upassende at spørge hvor du købte den?

  Michal_dk

 4. OK! Tak for det. Der er bare så mange der ikke er “passende” på ebay, men jeg leder videre.

  Michal_dk

Der er lukket for kommentarer.