Balletstøvle træning

Træning i  tøsefærdigheder er hverdag for mig. Efter beslutningen om at give mig helt og holdent til ham, så er mit fokus rettet mod at gøre mit bedste for at behage og tilbede ham. Jeg er hans – hans dukke, han kan forme og bruge.

I dag har jeg øvet mig i at gå i mine læder balletstøvler. Målet er at kunne gå en hel aften i dem, således han kan tage mig ud i det til en fest eller lignende. Der er endnu langt til målet, men øvelse gør mester – men jeg er klart bedre end i starten. Jeg nyder, hvordan læderet siddet tæt omkring mine ben, og hvordan mine fødder nærmest er lodrette i deres stilling. Jeg balancerer på tåspidserne – for hans skyld, jeg vil være den perfekte trænede tøs. Smerten i tåspidserne er intens, når jeg står lodret op – jeg lider for ham. Jeg ønsker at kunne gå for hans skyld.

At meditere over hvordan jeg kommer dybere ind i mit tøsesind hører også til mit daglige program. På gulvet lå jeg i mit sorte korset, hofteholder med strømper, de sorte balletstøvler – brysterne med piercingerne blottet – og tænkte på at trange dybere ind i mit tøsesind. Jeg nød at ligge der, jeg nyder når jeg kan mærke, hvordan han overtager min krop, mit sind og tanker. Jeg ønsker at kunne imødekomme og indfri alle hans ordre, regler, ønsker og fantasier.

At være hans er et ønske, der er inderligt fra min side.

3 thoughts on “Balletstøvle træning

 1. Kære Tut,

  Du kan tro det er med glæde og spænding jeg vil følge din side og ikke mindst din udvikling og nyde med dig og føle med dig som jeg allerede er så heldig at gøre.

  Jeg ved du kommer til at danse rundt i de sko – for du er stædig og vil efterkomme hans ønske.

  Mange varme hilsner & knus

  Laura

 2. Kære tuttie

  smukt site.. vil følge din færd.
  Glæder mig til at se dem på dig irl, du kan jo det der.

  knus fra en gammel C-ven
  Søren

 3. Du skal su passe på dine fødder søde!!

  Seriøst risikerer du at få dem ødelagt ved for overdrevet brug af de der støvler, der ser hammerfede ud men IKKE er kreeret til helaftensbrug eller det der ligner.

  Jeg kender rigtigt mange der har fået deres fusser maltrakteret i alt for ekstreme sko. Pas på – det er ikke sjovt at sidde som halvgammel uden mulighed for at at gå i bare lidt smarte sko, fordi det gør ondt efter 2 min.

Der er lukket for kommentarer.