apr 272018
 

 

Chefen har travlt med at træne sin tøs. I øjeblikket træner han min mund og hals, så den uden problemer kan tage hans pik helt ind. Det koster sved, tårer og savl.  

Til formålet har han anskaffet en ny gag – der har en dildo i den ene ende. Holy shit den er nasty. Den ser ret uskyldig ud, men den sidder i halsen, så jeg skal koncentrere mig om at trække vejret, ikke kaste op og bare langsomt udvide min hals, så den er klar til hans pik.

Det går heldigvis fremad, men jeg kan godt mærke, at min hals har været i brug dagen efter. Hvis han så vælger at træne mig i 3-4 dage i streg, så er jeg godt brugt – men jeg er helt sikkert bedre og mere lydig.

  5 Responses to “Han træner mig”

 1. skal vi ikke se et billede af det? 😉

 2. Nu bliver jeg helt nysgerrig.
  Hvad er det for en gag og hvorfra? 😉

  Kan den skaffes – overvejer om der skal gives en gave til Herren.

 3. Hej
  Jeg er en ung mand på 21 der godt kunne tænke sig at prøve kræfter med dominans (sub) , hvad er dit gode råd til at finde en dominant, og i det hele taget bare komme igang?

 4. Skal du starte forfra hver gang eller hjælper det dig til en teknik hvor du på sigt kan undvære gaggen?

 5. Det skal en godt udannet tøs også kunne og ta fløden der

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)