jan 292014
 

Har haft en fantastisk dag, hvor selvforkælelse har stået på programmet. Derfor var jeg nogle timer i Frederiksberg Svømmehals kurbad. Resultatet er baby blød hud og en dejlig fornemmelse i kroppen. Startede i “Det døde hav” – der er et bassin bestående af 18% salt og mineraler. Man flyder ovenpå, og salten arbejder sig ind i huden. Det gør faktisk en anelse ondt – især hvis man har smårifter i huden. Dernæst videre til et dampbad med duft. Sad bare og indåndede den varme damp – super behageligt.

En tur i varmtvandsbassin, salt sauna og massagebad blev det også til. Til sidst rundede jeg det hele af med et salt/olie bad i dampbadet. Ih hvor lækkert – jeg er som født på ny! Kan varmt anbefales, hvis man vil have varmen i kroppen.

Nu er tøsekroppen klar til, at Chefen kommer hjem i morgen formiddag.

  2 Responses to “Tid til forkælelse”

  1. Iiiih… Kan du ikke tage mig med næste gang? 😮 Det lyder alt for fantastisk! 🙂

  2. Jo, gerne! Kan du i denne her uge?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)